Uitgeverij

Zakelijke energie vergelijken

Zakelijke energie vergelijken

Als u een bedrijf start dan komt er ongelofelijk veel werk bij kijken. Mocht u tevens een fysiek adres hebben, en dat zal in de meeste gevallen zo zijn, dan komt u in aanmerking voor een zakelijke energie abonnement. Dat u tijdens uw startfase niet al te veel aandacht schenkt aan het uitzoeken van de diverse voor- en nadelen tussen de leverancier, dat vinden wij van energie-zakelijk.nl niet zo vreemd. Maar dat betekent niet dat u het daar maar bij moet laten zitten. Toch is het nooit te laat om de beste leverancier voor uw zakelijke energie  op te zoeken. En ook al hebt u hier wel tijd voor vrijgemaakt, een beetje hulp komt ongetwijfeld als geroepen. Wij zien namelijk te vaak dat men te veel betaalt voor de zakelijke energie en dat resulteert in een torenhoge eindafrekening. Een bedrag waar u vanzelfsprekend niet op zit te wachten. En ook al hebt u een grootzakelijk bedrijf, ook dan wilt u niet een dief van de portemonnee zijn omdat u met een dure energieleverancier in zee bent gegaan. Afhankelijk van de duur van dat contract zit u een jaar of meerdere jaren vast aan uw zakelijke energie leverancier. Is het tijd om een nieuw contract af te sluiten? Kijk dan op onze website want daar vindt u de huidige opties, mogelijkheden en bovenal: voordelige deals die u niet wilt missen!

Ga ook zakelijke energie vergelijken voor de beste deal

Het eerste dat u zich moet afvragen is wat voor bedrijf u hebt. Gaat het om een MKB dan wel ZZP bedrijfje? Dan kunt u het samenvoegen tot een zoekopdracht want energieleveranciers hebben doorgaans dergelijke contracten samengevoegd. Maar voor grootzakelijke ondernemingen gelden doorgaans andere voordelen en dus andere opties. Maak daarom eerst deze keuze en vervolg dan uw zoektocht. Stel, u hebt een MKB-bedrijf en het gaat u voor de wind maar u vindt dat u teveel geld neerlegt voor uw zakelijke energie. Als u daarnaast nauwelijks groene energie gebruikt dan mag u niet stellen dat uw bedrijf duurzaam is. Ook daar wilt u wellicht verandering in aanbrengen want dat is in deze moderne tijden toch wel een belangrijke vereiste geworden.

  • Vul dan het adres in en uw huidige energieleverancier,
  • Vul ook in wat voor type bedrijf u hebt en wat zo ongeveer uw jaarlijkse energieverbruik is,
  • Dan kunt u starten met de vergelijking.

In het overzicht dat volgt vindt u alle leveranciers die zakelijke energie aanbieden in uw regio. De grote spelers zoals Essent en Nuon hebben vrijwel in het gehele land bereik, de kleinere maar vaak groenere en misschien ook wel voordeligere leveranciers zijn in verschillende streken van het land actief. Daarom is het zo belangrijk dat u aangeeft wat uw vestiging is. Hebt u een keuze kunnen maken? Dan leest u van alles over de gekozen optie en kunnen we u doorverwijzen naar de website van deze leverancier. Neem gerust contact met hen op om hen het hemd van het lijf te vragen!

Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

U leest het, zakelijke energie vergelijken is een peulenschil en het duurt u niet langer dan twee minuten om een overzicht te verkrijgen van de opties die u voor het komend jaar hebt. Kiest u voor zakelijke energie inclusief gas of exclusief aardgas? Gaat het u erom om zo goedkoop mogelijk uit te zijn of is duurzame energie belangrijker voor u en uw personeel? Ga mee met de tijd en investeer in duurzamere methodes. Hebt u ten slotte nog verder vragen? Dan kunt u ons even bellen en mailen.