De Kleine Media

Uitgeverij

Wilt u uw bouwlogistiek uitbesteden?

oktober 2020

Wij hebben het plan gevat om een nieuw kantoor te gaan bouwen op de Zuidas. Dat was namelijk al heel lang een wens van ons want ons bedrijf is behoorlijk uit haar voegen gebarsten nadat wij een aantal heel grote klanten hebben weten binnen te halen. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij een mooi nieuw pand konden bouwen en wij hebben toen een architect in de arm genomen die ons iets heel moois heeft opgeleverd. Wij hebben lang moeten vergaderen en overleggen, maar uiteindelijk hebben wij toestemming van de gemeente gekregen om te gaan bouwen. Wij hebben toen gekeken hoe wij dit in goede banen konden leiden en wij hebben toen besloten om dat bouwlogistiek aan een externe partij uit te besteden. Dat zou namelijk het beste zijn voor alle partijen en wij hebben daarom gekeken wie wij moesten hebben wanneer wij de bouwlogistiek goed geregeld wilden hebben. Wij hebben toen gezien dat er niet heel veel bedrijven in Nederland zijn die je kunt vragen voor je bouwlogistiek en wij hebben gezien dat je eigenlijk het beste meteen naar de mensen van tiqit.nl kunt gaan. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat zij je kunnen helpen met je bouwlogistiek en wij hebben daarom gelijk even contact met deze mensen opgenomen. Wij hebben gemerkt dat deze mensen er alles aan gedaan hebben om je op hun site al heel veel tekst en uitleg te geven over de bouwlogistiek die zij kunnen verzorgen en hoe meer wij over dit bedrijf lazen, hoe enthousiaster wij over hen werden. Wij hebben daarom besloten om een keer met hen in overleg te gaan om te horen hoe zij ons verder konden helpen. Ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik deze specialisten benaderd heb want ik heb gemerkt dat zij heel goed zijn in het regelen van de bouwlogistiek. Wij hebben toen een heel gedegen plan ontvangen en wij wisten toen gelijk dat wij deze mensen moesten inschakelen om de bouwlogistiek te regelen. Nu het pand klaar is, kunnen wij zeggen dat de bouwlogistiek niet beter geregeld had kunnen worden dan dat het nu is. 

Onze bouwlogistiek was zeer goed geregeld

Ik moet u zeggen dat ik echt onder de indruk was van hoe dit bedrijf onze bouwlogistiek heeft geregeld. Zij hebben namelijk een heel strak plan gemaakt en dat ook perfect kunnen uitvoeren. Ging er al een keer iets anders dan gepland, dan was er meteen een goed plan B waardoor wij geen vertraging op hebben gelopen, dat zou namelijk zeer duur geworden zijn. Wij zijn daarom heel blij dat wij tiqit.nl gevraagd hebben om onze bouwlogistiek te verzorgen.

Gaat u ook bouwen? 

Mocht u ook iets willen gaan bouwen en wilt u uw bouwlogistiek daarvoor graag uitbesteden, dan kunt u:

  • Even naar tiqit.nl surfen 
  • Lezen hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een afspraak met deze specialisten maken om uw wensen door te nemen 

Ik hoop dat u ook fijn kunt samenwerken met deze specialisten. Zonder hen hadden wij nooit zo’n goed resultaat kunnen bereiken.