De Kleine Media

Uitgeverij

Wilt u mooi buitenspeelgoed kopen?

december 2020

Onze kinderen moesten dit jaar heel veel alleen zijn omdat zij vanwege corona niet naar school konden, maar ook onze vakantie kon niet doorgaan omdat wij het een te groot risico vonden om nu ten tijde van corona naar het buitenland te gaan. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat zij zich niet helemaal kapot zouden vervelen en wij hebben toen besloten dat wij hen meer buitenspeelgoed zouden willen geven. Zij hebben weliswaar een bal, maar echt mooi buitenspeelgoed hadden zij nog niet en het leek ons goed om daarom te kijken of wij ergens mooi buitenspeelgoed konden vinden zodat zij zich goed konden vermaken. Wij hebben toen gezien dat wanneer je naar mooi buitenspeelgoed op zoek gaat, je echt even goed moet weten waar je moet zoeken want het is niet meer zo dat iedere winkel mooi buitenspeelgoed verkoopt. Heel veel winkels hebben zich volkomen gericht op speelgoed dat je binnenshuis kunt gebruiken, maar wij wilden nu juist graag mooi buitenspeelgoed kopen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij mooi buitenspeelgoed wilden kopen en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site van spellenrijk.nl konden gaan. Deze site kwam namelijk op een aantal sites voor waar andere ouders over hun ervaringen met buitenspeelgoed spraken en daarom wilde ik graag een keer een kijkje nemen op spellenrijk.nl. Ik ben daarom door het aanbod van deze site gaan bladeren om te zien wat de mogelijkheden waren die ik hier te zien kreeg. Ik heb toen gezien dat het aanbod van deze site echt heel royaal is en daarom wilde ik ook graag ons nieuwe buitenspeelgoed via deze site bestellen. Het was namelijk ook nog eens zo dat ik gelijk zag dat de kwaliteit van het aangeboden buitenspeelgoed hier echt heel goed was. Genoeg reden dus om een keer in de pen te klimmen om ook nog een recensie over deze site te schrijven want ik denk dat deze site een walhalla is voor iedereen die graag mooi buitenspeelgoed wil inslaan. 

Dit buitenspeelgoed is echt de moeite waard

Wat ik heel leuk vond om te zien, was dat men van de site spellenrijk.nl er alles aan gedaan heeft om te zorgen dat zij je mooi buitenspeelgoed kunnen leveren. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik hier ben gaan zoeken naar mooi buitenspeelgoed omdat ik gemerkt heb dat ik hier echt iets bijzonders kon kopen. Wij hebben ons buitenspeelgoed inmiddels in huis en onze kinderen spelen bijna iedere dag met dit buitenspeelgoed. Dat was precies waarop wij gehoopt hadden want de hele dag binnen zitten is ook echt niet fijn voor kinderen.                               

Wilt u ook een bestelling plaatsen? 

Mocht u ook graag een bestelling willen plaatsen, dan kunt u:

  • Even naar spellenrijk.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier in het aanbod kunt vinden 
  • Een bestelling plaatsen zodat uw speelgoed gelijk verzonden zal gaan worden 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u uw kind graag zou willen geven. Wij gaan zeker vaker speelgoed inslaan via deze site.