De Kleine Media

Uitgeverij

Wilt u met VGZ in contact komen?

april 2020

Een tijdje geleden heb ik besloten dat ik niet langer meer een bril wilde dragen. Het was mij namelijk al voor de vijfde keer overkomen dat ik een ongelukje had gehad met mijn bril en dat ik weer een nieuwe moest laten maken en dat werd op een gegeven moment zo duur dat ik besloten heb dat het beter was om te zorgen dat ik op de lenzen kon overstappen. Ik wilde toen echter graag weten of deze lenzen ook vergoed zouden worden. Je wilt namelijk niet dat je voor onverwachte kosten komt te staan op het moment dat je zelf dacht dat je je lenzen vergoed zou krijgen. Ik wilde daarom graag even met VGZ in contact komen want als het mij lukte om met VGZ in contact te komen, ik zou kunnen horen of zij de lenzen voor mij zouden vergoeden of niet. Ik heb daarom bekeken hoe ik het beste met VGZ in contact kon komen en ik moet u zeggen dat dat nog niet zo eenvoudig was. Ik wist namelijk niet precies met wie bij VGZ ik in contact moest treden en daarom heb ik gekeken wat de mogelijkheden waren om uit te zoeken hoe ik met de juiste persoon bij VGZ in contact kon komen. Gelukkig kun je vandaag de dag heel veel informatie vinden via het internet en ik ben daarom gaan kijken of ik hier meer kon vinden over hoe ik met iemand van VGZ in contact kon komen. Ik heb toen gezien dat ik het beste gewoon maar een keer kon gaan googelen en ik ben daarom gaan zoeken op ‘VGZ contact’. Ik heb toen gemerkt dat je heel veel opties kunt vinden om met VGZ in contact te komen en dat is enerzijds leuk om te zien, maar anderzijds is het ook weer lastig omdat je dan helemaal niet weet welk nummer je precies moet draaien. Ik ben het daarom over een andere boeg gaan gooien en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar sites kon gaan zoeken die al dit speurwerk reeds voor je hadden gedaan. Ik ben toen gaan kijken welke site ik zou moeten bezoeken en ik heb toen gezien dat ik het verst zou komen met meteencontact.nl.

Ik kwam met VGZ in contact dankzij meteencontact.nl

Ik heb op de site van meteencontact.nl gezocht hoe ik met VGZ in contact kon komen en ik had dit eigenlijk meteen moeten doen. Ik heb namelijk gezien dat je via deze site heel snel het juiste nummer kunt vinden. Ik heb daarom meteen een telefoontje gepleegd en toen kreeg ik te horen dat mijn lenzen vergoed zouden worden. Dat was precies waar ik op gehoopt had. 

Zoekt u ook een specifiek nummer? 

Als u ook op zoek bent naar een specifiek nummer, dan raad ik u aan om:

  • Even naar meteencontact.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Het nummer te bellen dat u via deze site krijgt aangeboden 

Ik ben blij dat ik dankzij deze site het juiste nummer heb kunnen vinden.