De Kleine Media

Uitgeverij

Wilt u een opslagruimte huren?

april 2019

Wij hebben laatst ons huis verkocht en dat ging veel sneller dan wij gedacht hadden. Wij merkten namelijk dat de huizen bij ons in de buurt gemiddeld bijna een jaar te koop stonden, dus toen wij gingen kijken voor een nieuwe woning, hebben wij onze woning bijna meteen in de verkoop gezet. Tot onze grote verbazing hadden wij binnen drie dagen al een bod op ons huis en dit bod was zo goed dat wij dit eigenlijk niet konden weigeren. Genoeg reden dus om dit bod aan te nemen al betekende het wel dat wij dus heel snel ons huis uit moesten. Wij hadden nog helemaal geen nieuw huis en dat betekende dus dat wij even zonder kwamen te zitten. Dat was niet een heel groot probleem, ware het niet dat wij heel veel spullen hadden die ergens opgeslagen moesten worden. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een goede opslagruimte. Wij hadden namelijk het idee dat wanneer wij een goede opslagruimte zouden huren, wij daar veel aan zouden kunnen hebben. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede opslagruimte konden vinden en dat hebben wij gedaan via het internet. Wij wilden namelijk graag met een goed bedrijf in zee gaan omdat wij niet ergens in een vochtig schuurtje onze spullen wilden laten verrotten. Wij hebben veel dure spullen, dus het zou fijn zijn om deze in een goede opslagruimte op te kunnen slaan. Wij zijn dus gaan zoeken en zo kwamen we al heel snel terecht bij de mensen van Easybox.nl. Deze site sprak ons meteen aan omdat wij zagen dat wij hier voor een heel goede prijs een opslagruimte konden kopen waar wij veel aan zouden kunnen hebben. 

Deze opslagruimte is ideaal voor ons

Toen wij eenmaal op de site van Easybox.nl gingen kijken naar de mogelijkheden die wij hier allemaal aangeboden kregen, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier heel veel moois konden vinden. Wij hebben daarom gekeken naar hoe wij hier een opslagruimte konden huren en dus namen wij even contact op met een van de mensen van dit bedrijf. Deze vertelde ons dat wij allerlei soorten ruimtes konden huren, dus moesten wij even goed bekijken hoe groot onze opslagruimte moest zijn. Aangezien wij heel veel spullen hadden, hebben wij voor de grootste ruimte gekozen. Hier konden wij echt heel veel spullen in kwijt zonder dat wij daar veel voor hoefden te betalen. Wij zijn daarom zeer blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen want ik denk niet dat wij elders een voordeligere opslagruimte hadden kunnen vinden. 

Onze spullen staan veilig

Wij zijn blij dat wij hier een ruimte zijn gaan huren omdat wij er zeker van kunnen zijn dat:

  • Onze spullen veilig opgeborgen zijn
  • Onze spullen verzekerd zijn tegen ongemakken
  • Wij onze spullen ieder moment weer kunnen ophalen 

Kijk voor meer informatie over deze opslagruimtes ook even op de site van dit bedrijf. Het adres van de pagina is Easybox.nl. Hier kunt u ook de contactgegevens van deze mensen vinden.