De Kleine Media

Uitgeverij

Wilt u een bootcamp in Apeldoorn gaan doen?

mei 2019

Wij hebben de traditie in onze vriendengroep dat wij ieder jaar een uitje organiseren. Normaliter zitten wij namelijk altijd bij een van ons allen thuis en dat zorgt er doorgaans voor dat wij slechts biertjes drinken en meer dan dat gebeurt er dan ook niet. Wij hebben daarom besloten om dit jaar een actief uitje te organiseren met al onze vrienden. Wij wilden graag iets doen wat ons in beweging zou brengen en vandaar dat wij besloten hebben om een bootcamp in Apeldoorn te gaan doen. Wij hadden namelijk al meerdere keren iets over een bootcamp in Apeldoorn gehoord en vandaar dat wij het een goed idee vonden om eens te kijken of wij ergens een goede bootcamp in Apeldoorn konden ondergaan. Wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden en wij hadden al snel in de gaten dat wij goed moesten zoeken wanneer wij een goede bootcamp in Apeldoorn wilden vinden. Niet dat ze dun bezaaid zijn, maar wij wilden graag een bootcamp in Apeldoorn ontvangen van iemand die veel verstand van zaken had. Ook wilden wij graag een beetje rustig beginnen, want voor veel mensen in onze groep geldt dat zij al in geen jaren een sportveld hebben gezien. Wij hebben daarom gezocht op het internet waar wij het beste een bootcamp in Apeldoorn konden ondergaan. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Royvanlangen.nl konden gaan. Deze man heeft heel veel goede recensies gekregen van mensen die reeds bij hem een bootcamp in Apeldoorn hebben ondergaan en vandaar dat wij graag wilden weten wat hij voor ons zou kunnen betekenen. Wij wilden ook graag weten wat de prijzen zouden worden om te zien of het allemaal nog een beetje binnen ons budget kon blijven. Wij hebben daarom meteen even contact met hem opgenomen om te horen wat wij allemaal over de bootcamp in Apeldoorn moesten weten. 

Deze bootcamp in Apeldoorn was fantastisch 

Wij hebben te horen gekregen dat de bootcamp in Apeldoorn zoals die door Roy van Langen wordt georganiseerd heel erg betaalbaar is en het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij hier graag een boeking wilden maken. Wij zijn met de hele vriendengroep naar Apeldoorn gegaan om daar de bootcamp in Apeldoorn te ondergaan. Wij vonden het ontzettend leuk om zo lekker actief bezig te zijn en Roy wist ons ook als geen ander optimaal te motiveren om te bewegen. Wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van deze bootcamp in Apeldoorn en wij zouden deze professional dan ook aan iedereen aanraden. 

Wij gaan dit vaker doen

Wij hebben inmiddels besloten dat wij vaker met Roy willen werken. Wij vonden het namelijk heel leuk om met hem te sporten en wij hebben echt genoten van alle activiteiten die hij ons aanbood. Kortom:

  • Wij hebben hier heel fijn gesport 
  • Wij vonden het heel leuk om met Roy te sporten 
  • Wij gaan zeker nog een keer een boeking maken 

Wij kunnen u Roy van harte aanbevelen want als iemand weet hoe je sporten leuk kunt maken, dan is het deze man wel!

Lees meer…