De Kleine Media

Uitgeverij

Wij lieten een bedrijfsfilm in Tilburg maken via Redepicstudios.com

december 2018

Ons bedrijf wilde vorig jaar graag meer klanten genereren. Wij hadden namelijk al heel lang hetzelfde aantal klanten, terwijl onze capaciteit in de loop der jaren was toegenomen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om meer klanten te werven. Eerst dachten wij dat wij misschien een keer een foldertje in de buurt konden verspreiden, maar dat leek ons niet het meest efficiƫnte. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar meer hedendaagse manieren om de aandacht van het publiek te krijgen. Wij stuitten toen op een site waar je een bedrijfsfilm in Tilburg kunt laten maken. Een bedrijfsfilm in Tilburg was een optie waar wij nooit aan gedacht hadden, maar waar wij meteen zeer enthousiast over waren. Wanneer je namelijk een bedrijfsfilm in Tilburg laat maken, kun je er zeker van zijn dat je een groot publiek kunt bereiken. Je kunt namelijk deze bedrijfsfilm in Tilburg op Facebook plaatsen en dat zorgt er doorgaans voor dat heel veel mensen je filmpje zien. Omdat dit een heel efficiƫnte manier van reclamemaken is, waren wij ook bang dat wij dit het heel duur zou zijn wanneer je een bedrijfsfilm in Tilburg wilde laten maken. Wij hebben daarom met een beetje een argwanende blik gezocht naar bedrijven die ons konden helpen. Wij kwamen uiteindelijk terecht op de site van Redepicstudios.com. Deze site sprak ons meteen heel erg aan, maar wij vreesden dat wij deze mensen nooit konden betalen. Wat ze maken ziet er namelijk heel erg professioneel uit en aangezien wij niet een enorm budget hadden, hadden wij gedacht dat wij deze site dan misschien als inspiratie konden gebruiken. Toen wij echter contact met deze mensen opnamen, vertelden zij ons over de prijzen. Deze prijzen voor het bedrijfsfilm in Tilburg maken, vielen ons zo ontzettend mee dat er ineens een wereld voor ons open ging.

Wij lieten hier een prachtige bedrijfsfilm in Tilburg maken

Toen wij hoorden welke prijzen dit bedrijf rekent voor het bedrijfsfilm in Tilburg, toen realiseerden wij ons dat ons budget ruim voldoende was. Sterker nog; wij konden een heel mooi filmpje laten maken voor het geld dat wij beschikbaar hadden gesteld. Wij hebben daarom aan de mensen van Redepicstudios.com verteld waar wij aan zaten te denken en hoe wij dit graag in beeld zouden willen laten komen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, zo bleek later. Deze mensen zijn meteen een bedrijfsfilm in Tilburg gaan maken voor ons bedrijf en het resultaat was al binnen een paar weken klaar. Wij hadden nooit verwacht dat het bedrijfsfilm in Tilburg maken zo snel zou kunnen gaan, maar dit bedrijf vertelde ons dat snelheid en kwaliteit hun handelsmerken zijn. Wij waren daarom blij om met deze mensen in zee te zijn gegaan en wij hebben een prachtige bedrijfsfilm in Tilburg laten maken. Mocht u ook op zoek zijn naar mensen die u goed kunnen helpen, kom dan een keer naar de site van Redepicstudios surfen. Hier kunt u zien welke producten men hier allemaal voor u kan maken.

Ons filmpje ging meteen viral

Toen wij onze film op onze Facebookpagina zetten, ging deze diezelfde dag nog viral. De film die de mensen van Redepicstudios.com hadden gemaakt, was ook heel erg grappig en dat zorgde dat wij heel veel views kregen. Kortom:

  • wij lieten hier een prachtige bedrijfsfilm maken
  • wij werden voor een heel goede prijs geholpen
  • wij hebben door dit filmpje heel veel nieuwe klanten gekregen

Kijk voor meer informatie even op de site van Redepicstudios.com. Hier kunt u ook voorbeelden van filmpjes zien.