De Kleine Media

Uitgeverij

Werkt u al met deze omnichannel software?

juni 2019

Ons bedrijf is vorig jaar uitgebreid met een website en een tweede vestiging waar wij ook goederen verkopen aan onze klanten. Wij merkten namelijk dat de vraag naar onze producten zo groot was, dat wij met alle gemak konden gaan uitbreiden. Zo’n uitbreiding vergt echter veel werk en het is dan ook niet verwonderlijk dat je tijdens zo’n proces dingen ontdekt waar je nooit rekening mee had gehouden. Zo is het bijvoorbeeld zo dat wij al heel snel merkten dat toen wij vanaf meerdere punten onze producten verkochten, dit leidde dat er regelmatig fouten in het bestellen optraden. Dan hadden wij namelijk een product in onze ene vestiging reeds verkocht, terwijl het product nog steeds op de site als te koop werd aangeboden. Dat was heel vervelend en vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij dit alles overzichtelijk konden maken en hoe wij dit goed konden bijhouden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste op zoek konden gaan naar goede omnichannel software. Wanneer je namelijk met goede omnichannel software werkt, kun je dergelijke fouten als die wij dus gingen maken, heel eenvoudig voorkomen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om goede omnichannel software te vinden en op die manier zijn wij terecht weten te komen bij de mensen van novulo.com. Deze site hadden wij nog nooit eerder gezien, maar wij zagen dat men hier heel goede omnichannel software levert. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om hier een aankoop te doen. Wij wilden echter niet over een nacht ijs gaan en vandaar dat wij even contact hebben opgenomen met een van de mensen van dit bedrijf om ons te laten voorlichten over de omnichannel software die zij verkopen. Wij wilden namelijk graag weten voor welke bedrijven deze omnichannel software het meest geschikt was en of het ook nog steeds gebruikt kon worden wanneer wij eventueel in de toekomst nog meerdere vestigingen zouden gaan openen. Wij waren blij dat wij goed te woord werden gestaan over de omnichannel software en wij raden daarom ook iedereen aan om ook een keer naar deze site te gaan wanneer u dergelijke programma’s zoekt. 

Deze omnichannel software hadden wij nodig

Toen wij eenmaal hoorden wat de mogelijkheden waren van de omnichannel software die men hier aanbiedt, was het ons snel duidelijk dat wij hier graag gebruik van wilde3n maken. Je kunt namelijk met deze omnichannel software zorgen dat al je vestigingen aan elkaar gekoppeld zijn en dat je dus altijd een overzicht hebt van je actuele voorraad. Dat was precies waar ik naar op zoek was. 

Wij hebben weer overzicht

Wij werken nu al een tijdje met onze nieuwe software en dat bevalt ons heel erg goed. Wij zien nu altijd wat wij op voorraad hebben liggen en wij hoeven geen klanten meer teleur te stellen. Kortom:

  • Wij hebben hier goede software gevonden 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht door dit bedrijf 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op novulo.