De Kleine Media

Uitgeverij

Welke textieldrukkerij levert altijd de beste kwaliteit?

augustus 2020

Wij hebben een winkel waar wij de plastic tasjes willen verbannen. Wij vinden het namelijk niet prettig dat wij proberen zo duurzaam mogelijk te doen en dat onze klanten dan bij ieder wissewasje weer een tasje vragen om hun goederen in mee te nemen. Wij vonden het echter ook weer zowat om dan helemaal geen tasjes meer aan te bieden en daarom hebben wij gekeken of wij een goede textieldrukkerij konden vinden die voor ons mooie tasjes kon maken. Wanneer wij namelijk een goede textieldrukkerij konden vinden, zouden wij deze kunnen inschakelen om voor ons iets moois te maken waar wij onze klanten ook tevreden mee konden maken. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn om een goede textieldrukkerij in de arm te nemen en wij hebben gemerkt dat wij het beste naar de site van vkprint.nl konden gaan. Deze site vonden wij door gewoon even te googelen op ‘textieldrukkerij’ en toen stond deze textieldrukkerij meteen hoog in Google. Vandaar dat wij de mogelijkheden van deze textieldrukkerij zijn gaan bekijken en wij hebben gemerkt dat deze mensen ons heel goed konden helpen. Deze textieldrukkerij heeft vele opties beschikbaar en wanneer je zeker wilt zijn dat deze  textieldrukkerij je goed van dienst zal zijn, kun je het beste even contact opnemen met deze mensen. Wij hebben dat dan ook gedaan en toen heeft een medewerker van deze  textieldrukkerij ons uitgelegd hoe zij voor ons een mooi tasje konden maken. Dat was goed om te horen en toen wij hoorden voor welke prijs deze textieldrukkerij ons van dienst kon zijn, wisten wij helemaal zeker dat wij graag met deze mensen wilden werken. Wij hebben daarom een ontwerp doorgestuurd naar deze textieldrukkerij en wij hebben toen nog een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd op instigatie van deze textieldrukkerij omdat zij ons vertelden dat wij dan nog een beter resultaat konden verwachten. 

Deze textieldrukkerij maakt ook bedrijfskleding

Toen wij zagen dat wij bij deze textieldrukkerij niet alleen maar tasjes konden laten maken, maar ook bedrijfskleding konden laten bedrukken, hebben wij meteen ook shirts besteld. Wij hadden namelijk dringend behoefte aan goede shirts, maar wij konden niet de juiste textieldrukkerij vinden die ons goed kon helpen. Bij vkprint.nl zit je sowieso goed want deze mensen hebben veel ervaring met het maken van textieldrukkerij en zij rekenen ook nog eens heel scherpe prijzen. Wij zijn daarom zeer te spreken over de goede service want wij kwamen hier kijken voor mooie tasjes en wij kwamen terug met tasjes en shirts zonder dat wij ons budget op hoefden te maken. Dat was de service waar wij naar op zoek waren en ik ben daarom blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Wat wilt u laten maken? 

Mocht u ook iets willen laten maken bij deze textieldrukkerij, dan kunt u:     

  • Even naar vkprint.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Een bestelling doorgeven zodat deze specialisten meteen voor u aan de slag kunnen gaan 

Wij zijn blij met hetgeen wij hier hebben laten maken en wij zouden in de toekomst graag vaker zaken willen doen met dit bedrijf.