Uitgeverij

We bieden een autoverzekering voor iedere automobilist aan

We bieden een autoverzekering voor iedere automobilist aan

Autoverzekering tot 50% goedkoper | Netpolis.nl

Als automobilist in Nederland hoeven we u niet uit te leggen dat u verplicht bent om een autoverzekering aan te schaffen. De WA-autoverzekering is in ieder geval verplicht om af te sluiten. Hebt u een nieuwe auto gekocht of een auto die niet ouder is dan vijf jaar? Dan is het niet alleen verstandig om uw eigen risico af te sluiten zodat u schade aan andere voertuigen niet uit uw eigen zak hoeft te betalen, maar dat u ook tegen de schade aan uw eigen voertuig ben verzekerd. U hebt daarom bij netpolis.nl niet alleen de mogelijkheid om de WA-verzekering af te sluiten maar ook de allrisk autoverzekering en de beperkte casco verzekering. De waarde van uw auto weegt namelijk absoluut op tegen de onkosten bij eventuele schade in de eerste 3 à 5 jaar. Dat is zowel afhankelijk van het onderhoud, de opgedane schade als ook het merk en model. Toch raden wij het, net als alle andere autoverzekeraars, vrijwel altijd aan om een cascoverzekering, dus de allrisk autoverzekering af te sluiten als u een nieuwe auto hebt gekocht. Naarmate de jaren verstrijken kunt u overwegen om ook het type autoverzekering af te bouwen. Dan bent u jaarlijks minder geld kwijt maar loopt u wel iets meer risico mocht er door uw toedoen iets gebeuren op de weg.  Wellicht dat u na tien jaar toch wel toe bent aan een nieuwere wagen zoals een occasion dus dan is het niet zo erg als de auto total loss is verklaard.

Met onze autoverzekering bent u goed verzekerd tegen schade

Er zijn aldus drie belangrijke verzekeringen die afhankelijk van de leeftijd van uw auto opwegen tegen de onkosten van hun premie. U kunt dit direct uitrekenen door uw kentekennummer op de landingspagina van onze website in te vullen. U ziet dan niet alleen wat de premie is, maar ook welke autoverzekering daar het beste bij past. Wist u dat er ook diverse uitbreidingen op de gekozen autoverzekering bestaan? Dit zijn de aanvullende verzekeringen zoals de schadeverzekering voor inzittenden, de ongevallen inzittenden verzekering en de verhaalsbijstandverzekering. Het verschil tussen de twee cascoverzekeringen en de WA autoverzekering lijkt ons duidelijk: bij de eigen risico autoverzekering bent u enkel verzekerd bij schade aan anderen. Bij de cascoverzekeringen bent  u verzekerd tegen brand, ruitbreuk, diefstal, aanrijdingen met dieren, natuurgeweld, neerstortende vliegtuigen en als er tijdens het vervoer van de auto schade ontstaat. Kiest u voor de allrisk autoverzekering? Dan bent u tevens verzekerd tegen:

  • Botsingen en het omslaan van uw eigen auto,
  • Het te water raken van uw auto en de kosten van het takelen,
  • En alle andere van buiten komende onheilen.

U hebt dus nog heel wat keuzes te maken want welke cascodekking is in uw geval afdoende? We kunnen u daarom ook persoonlijk advies geven als u er nog niet helemaal uit bent. Klimt u in dat geval in de pen en schrijf een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op.

Zowel nieuwe als oudere auto’s kunt u bij ons laten verzekeren

Het is in de eerste plaats te hopen dat u nooit te maken krijgt met een aanrijding of een ander ongeval waar schade aan uzelf, uw auto en/of anderen ontstaat. Het is daarom ook goed dat iedere auto eigenaar in het bezit moet zijn van een WA-verzekering. Maar dat betekent niet dat u een dief van de portemonnee moet worden. Kies daarom zorgvuldig en laat u premie goed doorrekenen. Bent u tevreden over onze service? Geef de site dan eens een beoordeling. Zo hebben we nu een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 7,8! Lees meer…