De Kleine Media

Uitgeverij

Wat is jouw favoriete bridgewater product?

december 2020

Er zijn verschillende zaken die van jouw huis een thuis maken, maar geur speelt toch echt wel een belangrijke rol. De producten van bridgewater kunnen zorgen voor een woning die heerlijk ruikt, waardoor jij je echt op je plek voelt. Je zult er versteld van staan hoeveel verschil het maakt als je zorgt voor een ander geurtje in bijvoorbeeld je woonkamer. Iedereen vindt ook weer iets anders prettig ruiken en daarom vind je bij bridgewater een ruime keus aan geuren en geurgroepen. Zo is er voor ieder een passend geurtje te vinden bij hen.

Het belang van geur

Veel mensen staan er niet zo vaak bij stil, maar bij bridgewater weten ze het als geen ander: geuren zijn van groot belang voor ons. Ze doen ons aan personen of situaties denken, ze beïnvloeden hoe we ons voelen en ze laten ons dus ook thuis voelen. Zo kun je bijvoorbeeld langs iemand lopen in een winkel die precies hetzelfde parfum draagt als jouw oma altijd gebruikte. Je wordt dan meteen je verleden in getrokken en je herinneringen aan je oma komen naar boven drijven. Of denk aan hoe de lucht van warme appeltaart eigenlijk iedereen meteen een huiselijk gevoel geeft. Zo zijn er ook geurtjes die voor ontspanning kunnen zorgen, zoals lavendel. Bij bridgewater zijn ze specialist in geuren en zij weten daardoor als geen ander hoe belangrijk ze zijn. Geurende producten kunnen bovendien ook heel praktisch zijn, denk aan het verbloemen van iets wat onaangenaam ruikt, zoals een toilet na een grote boodschap. Vanwege de rol die ons reukvermogen heeft op ons gemoed, is het ook van belang dat je je niet richt op slechts één geurtje, maar dat je bijvoorbeeld iedere ruimte in je woning een eigen luchtje geeft. Kies bijvoorbeeld een lavendelgeur van bridgewater om je te ontspannen in je slaapkamer en juist een opwekkende variant voor je kantoor, zodat je gestimuleerd wordt om je werk te doen.

Verschillende soorten bridgewater producten

Er is niet alleen een heel ruime keus in geuren, er zijn ook heel veel verschillende soorten producten die je kunt gebruiken om in een ruimte de juiste geur te creëren. Zo kun je denken aan:

  • geurkaarsen
  • wax bars
  • geurstokjes
  • roomspray
  • geurzakjes
  • geurolie

Welk product de beste keus is, hangt af van waar je het wilt gebruiken. Zo zijn de geurstokjes van bridgewater een heel goede keus voor in de badkamer en de spray komt uiteraard goed van pas in het toilet. Een geurzakje kun je dan weer heel goed gebruiken in je kledingkast of sokkenla, om ook je kleding heerlijk te laten geuren. In de woonkamer geef misschien liever de voorkeur aan een brander met geurolie of aan geurkaarsen, hoewel je daar natuurlijk ook uitstekend een geurzakje op kunt hangen of een roomspray kunt gebruiken. Zo heb je dus heel veel verschillende mogelijkheden om ieder vertrek in jouw woning heerlijk te laten ruiken. Bij Bridgewater Candle Company Webshop vind je alle verschillende geuren en productsoorten van dit merk, net als de nodige accessoires die je er bij kunt gebruiken, zoals branders en houders voor geurzakjes. Alles van bridgewater kun je hier kopen.