De Kleine Media

Uitgeverij

Wat is een goede warmtepompboiler?

juni 2019

De laatste tijd hebben wij regelmatig problemen met onze boiler en wij lieten een monteur langskomen om ernaar te kijken. De monteur vertelde ons dat het beter was om een nieuwe boiler te kopen, omdat de boiler al oud was en de reparatie veel geld zou kosten. Mijn vriendin en ik onderzochten wat voor soort boiler wij het beste konden kopen en voor ons leek een warmtepompboiler de beste keuze, dit was ook wat de monteur ons adviseerde. Zo een soort boiler is duurder in aanschaf, maar veel voordeliger in gebruik. Op de website van boilergarant vonden wij een goede boiler en die hebben wij door dit bedrijf laten installeren. De laatste maanden hadden wij regelmatig problemen met onze oude boiler. We hadden regelmatig weinig warm water en het kwam zelfs voor dat er geen warm water was. De boiler was al oud en staat al jaren bij ons in huis. Ik had wel eens naar de boiler gekeken, maar ik heb daar geen verstand van, bovendien kan je dat soort dingen beter aan een expert overlaten. Online zocht ik naar een monteur in de buurt en gelukkig kon er niet veel later iemand langskomen. De monteur vertelde ons dat hij de boiler kon repareren, maar dat dit erg duur zou worden. Hij zei dat wij betere een warmtepompboiler konden kopen, want hiermee konden wij veel geld besparen. Online zochten mijn vriendin en ik naar wat de beste boiler voor ons zou zijn en lazen toen ook veel informatie over een warmtepompboiler. Voor ons huis zou dit een goede oplossing zijn. Wij zagen dat zo een soort boiler duurder is in aanschaf, maar veel zuiniger dan andere boilers.

Een warmtepompboiler via boilergarant

Online zochten wij naar bedrijven die een warmtepompboiler verkopen en vonden verschillende websites. Wij zagen op de website van boilergarant verschillende goedkope modellen, maar wisten niet welke wij het beste konden kiezen. Via de website konden wij een aantal vragen invullen, waarna er een advies gegeven werd. Het leek ons ook het beste om het nummer te bellen op de website, zodat wij konden controleren of ons huis echt geschikt was. Over de telefoon werden wij vriendelijk geholpen en werden al onze vragen duidelijk beantwoord. Ons huis was inderdaad geschikt en er kon iemand van dit bedrijf langskomen om de warmtepompboiler te installeren. Aangezien wij veel goede beoordelingen op de website zagen, leek het ons verstandig om hier de boiler te kopen.

Snelle installatie

Binnen een paar dagen kon er al iemand langskomen om de warmtepompboiler te installeren. De monteur was erg vriendelijk en was snel klaar met de klus. Hij legde ons uit hoe de boiler werkt en waar wij op moeten letten. Bij de boiler hebben wij een garantie van vijf jaar en kunnen altijd het bedrijf bellen om er naar te kijken. Wij zijn erg blij met onze warmtepompboiler en hebben eindelijk weer genoeg warm water. Voor het kopen van een warmtepompboiler kunnen wij boilergarant.nl aanraden.

  • Wij vonden hier een voordelige boiler
  • Via een vragenlijst krijg je advies over een geschikte boiler
  • Ze kunnen de boiler ook installeren
  • Wij werden erg vriendelijk geholpen door de medewerkers