De Kleine Media

Uitgeverij

Waarom zou je manuka honing kopen i.p.v. gewone honing?

mei 2020

Nog niet iedereen heeft ervan gehoord, en dus wijden we in dit artikel graag wat aandacht aan de voordelen van manuka honing ten opzichte van normale honing. Bij de Superfood Store (waar je manuka honing kunt kopen,) vertellen ze je er graag alles over! Manuka honing is een rauw en ongepasteuriseerd bijproduct van de manuka plant. Deze plant heeft een antimicrobiële en heilzame werking. Het bevat namelijk veel levenfe fytonutriënten en enzymen, waardoor het een echte superfood is. Manuka honing kopen in plaats van normale honing kan je helpen bij het overwinnen van een verkoudheid, in het bijzonder wanneer je last van je keel hebt. Manuka honing bevat bestrijdt namelijk effectief ziekteverwekkers en kan ook slechts bacteriën in de keel verwijderen. Dit komt door de aanwezigheid van methylglyoxal (MGO). Dit stofje staat bekend om zijn heilzame werking bij verkoudheid en griep, maar ook als ondersteuning bij het bestrijden van allergieën en bij wondgenezing. En de volledig natuurlijke variant van manuka honing kopen doe je natuurlijk in de webshop van De superfoodstore. Daar hebben ze diverse producten gemaakt van manuka honing, die elk hun eigen specifieke voordelen hebben. De honing zelf kun je bijvoorbeeld oplossen in je thee, of op een broodje smeren, maar de manuka honing zuigtabletten zijn natuurlijk een stuk handzamer en makkelijker mee te nemen. Bovendien verkopen ze bij superfoodstore.nl ook een fijne siroop met manuka honing die de symptomen van verkoudheid effectief bestrijdt, die is erg prettig in te nemen voor kinderen!

Webshop met groot assortiment aan superfoods

Superfoods worden steeds populairder, en dat is niet zo’n gekke ontwikkeling. We worden ons met zijn allen namelijk steeds meer bewust van hoe belangrijk het is om goed voor ons lijf te zorgen. In de superfoodstore vindt je (zoals de naam het al zegt natuurlijk), alle soorten superfoods. Of je nu chlorella, bijenpollen of manuka honing wil kopen, in deze webshop vindt je een volledig natuurlijke en biologische variant. Ze verkopen er onder andere de volgende superfoods:

  • Chiazaad
  • Kurkuma
  • Rauwe cacao
  • Spirulina
  • Goji bessen
  • Ashwaganda

Doordat ze al deze superfoods (en nog veel meer biologische producten!) allemaal in één webshop aanbieden, hoef jij dus niet meer stad en land af te gaan om jouw superfoods zoals manuka honing te kopen. Bovendien rekenen ze voor alle orders met een waarde van boven de €50 geen verzendkosten. Daar zit je natuurlijk zó aan als je je voorraadje superfoods en gezonde voeding wilt aanvullen. 

Manuka honing kopen voor je huid

Veel mensen kennen de heilzame effecten van manuka honing kopen al op de keel, maar wist je dat je het ook kunt gebruiken op de huid? Door de antibacteriële werking worden onrustige plekjes op huis minder rood en ontstoken, en hele ze sneller. Manuka honing kopen doe je dus niet alleen om hem op te lossen in je kopje thee, maar ook zeker om lastige plekjes op je huid mee te behandelen. En het feit dat ze bij superfoodstore.nl enkel de biologische variant van deze bijzondere honing verkopen geeft toch een heel prettig gevoel, niet? Je wilt namelijk als je superfoods tot je neemt niet tegelijkertijd ook bestrijdingsmiddelen binnenkrijgen, dat doet namelijk het effect van de superfood gedeeltelijk teniet en zou zonde zijn. Bestel dus al je superfoods, waaronder die bijzondere manuka honing in de webshop van de superfoodstore!