De Kleine Media

Uitgeverij

Waarom een gastouder aan huis?

november 2019

Veel ouders vinden het helemaal geen prettig idee om hun kinderen hele dagen bij iemand anders onder te brengen. De vraag naar een gastouder aan huis wordt dan ook steeds groter. Bij Gastouderbureau Snoesje merken ze dat steeds meer ouders er de voorkeur aan geven iemand in hun eigen huis te ontvangen dan dat ze hun kinderen elke dag naar een gastouder toe brengen. Dit heeft vele voordelen, waaronder:

  • Het kind is in een vertrouwde omgeving
  • Je hoeft zelf niet steeds op en neer te rijden om ze weg te brengen en op te halen
  • De kinderen kunnen gerust nog even in pyjama blijven of ontbijten met de gastouder
  • De kinderen hebben al hun eigen speelgoed bij de hand

Vooral het derde punt is wat voor veel ouders maakt dat ze een gastouder aan huis willen inschakelen. Zeker als je meerdere kinderen hebt kan het namelijk elke ochtend stressen zijn om ze allemaal op tijd klaar te hebben. Ze moeten aangekleed zijn, verzorgd, en een ontbijtje achter de kiezen hebben. En vaak als dit allemaal net gelukt is moet je jezelf nog opmaken of iets eten. Dit levert vaak veel stress op en daarom vinden veel ouders het een ideale oplossing om via Gastouderbureau Snoesje een gastouder aan huis in te huren. 

Gastouder aan huis in Oost Nederland

Gastouderbureau Snoesje is gevestigd in Haaksbergen (Overijssel), maar werkzaam in een veel groter gebied, voornamelijk in Oost-Nederland. Als je dus een gastouder aan huis zoekt in Arnhem, Enschede of in de buurt van Ede dan ben je bij Gastouderbureau Snoesje aan het juiste adres. Zij hebben een super grote database met gastouders, en er zit er altijd eentje tussen die past bij jullie wensen en voorkeuren. Bij Gastouderbureau Snoesje kennen ze alle gastouders persoonlijk en werken ze bovendien enkel met pedagogisch gediplomeerde medewerkers. Dat is wel zo prettig, je neemt immers een vreemde in huis, en je wilt dat deze doorlopend getraind wordt en bijscholing ontvangt van het gastouderbureau. Bij Snoesje is dit allemaal goed geregeld. In hun database vindt je een geschikte gastouder aan huis, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. In een eerste gesprek kun je uitleggen wat je belangrijk vindt, en voor welke dagen je een gastouder zoekt, waarna Gastouderbureau Snoesje voor jullie de perfecte gastouder zoekt. Mocht het met deze persoon niet klikken dan kun je natuurlijk direct overstappen op een andere, want het is heel belangrijk dat het goed voelt.

Online een gastouder zoeken

Bij Gastouderbureau Snoesje kun je niet alleen terecht voor een gastouder aan huis, maar uiteraard ook voor een standaard gastouder, die de kinderen bij hem/haar thuis ontvangt. Ondanks dat je de kinderen dan zelf moet wegbrengen en op tijd klaar moet hebben is het ook wel prettig dat je je eigen huis niet constant aan kant hoeft te hebben voor de gastouder. Bovendien heeft deze persoon vaak zijn of haar huis aangepast aan de kinderen en is er veel speelgoed en leermateriaal aanwezig. Vind je het dus niet fijn om een gastouder aan huis te ontvangen, maar breng je je kinderen liever naar iemand toe als je zelf naar je werk gaat? Ook dan kun je bij Gastouderbureau Snoesje terecht. Op hun website vind je een groot overzicht van gastouders, in geheel Oost-Nederland. Daar zit vast de juiste voor jullie bij!

https://www.gastouderbureausnoesje.nl/gastouder-aan-huis/