De Kleine Media

Uitgeverij

Waar kan ik tweedehands pallets kopen?

oktober 2019

Mijn vriendin en ik hebben deze zomer onze tuin opgeknapt en zijn erg blij met het resultaat. Het was veel werk, want wij hebben nieuwe tegels gelegd en de indeling totaal anders gemaakt, gelukkig hadden wij deze zomer veel vrij om de klus uit te voeren. Wij hebben ook nieuwe planten geplaatst en dit is een grote verbetering, maar wij wilden ook nieuwe meubels in de tuin hebben. Helaas was de verbouwing wat duurder uitgevallen dan wij hadden verwacht, daarom hadden wij niet veel geld meer over voor de meubels. Het leek ons een leuk en voordelig idee om tweedehands pallets te kopen en daar meubels van te maken, deze konden wij kopen bij palletspoed.nl. Wij kunnen nu toch genieten van onze nieuwe tuin en in de zon zitten, terwijl wij zeer weinig geld hebben uitgegeven aan de tuinmeubels. Mijn vriendin en ik wilden al een tijd lang de tuin opknappen, want die zag er niet mooi uit. Toen wij dit huis kochten gaven wij prioriteit aan het huis zelf en de tuin kwam toen op de laatste plaats. Wij zijn nu bijna vijf jaar verder en hadden nog niet de tuin kunnen aanpakken, maar besloten dat deze zomer te doen. Omdat wij geen geld meer overhadden voor meubels uit een winkel, maar toch in de nieuwe tuin wilden zitten, besloten wij om tweedehands pallets te kopen. Wij hadden ooit bij een vriend gezien dat zij met pallets een bank hadden gemaakt voor hun tuin en dat vonden wij toen een leuk idee. Wij wilden graag gebruikte pallets kopen, omdat wij op deze manier minder geld zouden uitgeven, maar ook omdat het beter is voor het milieu. Wij hadden online een video gevonden over hoe wij zelf een bank konden maken en zagen dat wij 11 pallets nodig zouden hebben.

Online gebruikte pallets kopen

Toen wij online zochten naar een website voor gebruikte pallets, kwamen wij de website palletspoed.nl tegen. Op deze website is het mogelijk om verschillende soorten pallets te kopen, zij hebben verschillende formaten beschikbaar en verkopen ook tweedehands pallets. Wij vonden gemakkelijk het formaat waar wij naar zochten en zagen dat de tweedehands pallets niet duur waren, daarom besloten wij om bij hun de pallets te kopen. Wij maakten daarna een afspraak voor de levering en hadden dat gedaan voor een paar dagen later. Wij waren erg benieuwd naar de pallets en konden niet wachten om aan de slag te gaan.

Het tuinmeubel is erg leuk geworden

De chauffeur kwam netjes aan op de afgesproken dag en was zelfs zo vriendelijk om te helpen met tillen, diezelfde dag gingen wij nog aan de slag. Het was een goed idee om pallets te kopen, want het meubel is erg leuk geworden. De pallets zien er nog goed uit en zijn erg stevig. Wij hebben een aantal grote kussens op het tuinmeubel geplaatst en kunnen zodoende comfortabel zitten in de tuin. Wij kunnen palletspoed.nl aanraden als je pallets kopen wilt. 

  • Zij verkopen verschillende soorten pallets in verschillende formaten
  • Zij verkopen ook gebruikte pallets
  • De pallets waren hier erg voordelig
  • De pallets zien er goed uit en zijn erg stevig