De Kleine Media

Uitgeverij

Waar bestel je het leukste cadeau of cadeautje?

februari 2019

Als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een cadeau of cadeautje is de webshop van 100% Leuk absoluut een aanrader! (100procentleuk.nl.) In deze webshop vind je namelijk ontzettend veel kleine en goedkope hebbedingen die ideaal zijn om te geven als cadeau of cadeautje. Het maakt niet uit voor wat voor gelegenheid je een cadeau of cadeautje zoekt, want op de website van 100% Leuk kun je zelf je moment selecteren. 100% Leuk heeft dan voor dat specifieke moment voor jou al de allerleukste cadeautjes uitgezocht, zodat je niet de hele website af hoeft te struinen naar het voor jou ideale cadeau. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende opties:

  • Cadeautjes om iemand te bedanken.
  • Cadeautjes voor iemand om je liefde te laten blijken.
  • Cadeautjes die bedoeld zijn als compliment naar iemand.
  • Cadeautjes speciaal voor de geboorte van een kind.
  • Cadeautjes om iemand beterschap mee te wensen.

En nog veel meer… Bij 100% Leuk slaag je absoluut voor het ideale cadeau of cadeautje voor de gelegenheid die je in gedachte hebt. En het mooiste is: Het wordt ook nog eens alvast feestelijk voor je ingepakt. je hoeft dus niet zelf nog eens aan de slag met cadeaupapier, plakband, strikjes en lint, wat vooral voor de allesbehalve creatieve mannen onder ons super handig is. Het uitzoeken van een cadeau of cadeautje is namelijk al moeilijk genoeg, laat staan dat ze het ook nog mooi moeten inpakken…

Wat geef je je vriendin als cadeau of cadeautje?

Voor mannen is het misschien wat moeilijker om het perfecte cadeau te vinden dan voor vrouwen. Ze weten vaak niet zo goed waar hun vrouw of vriendin blij mee zou zijn, en kopen dan maar gewoon iets waar ze in de stad tegenaan lopen. In de webshop van 100% Leuk kunnen ze echter veel beter slagen voor een cadeau of cadeautje voor hun partner. 100% Leuk heeft namelijk een grote verzameling van leuke cadeautjes online staan, waarvan een groot deel uitermate geschikt is voor vrouwen. Denk maar eens aan chocolade, gezellige kussens of een lekker geurend blok zeep. Daar is bijna iedere vrouw wel blij mee, toch? En de verpakkingen van alle producten zijn ook nog eens met veel zorg ontworpen. De grafische zwart-wit printjes passen goed bij de huisstijl van 100% Leuk en zijn heel herkenbaar voor wie het merk al wat langer kent. 

Het assortiment van 100% Leuk

Achter 100% Leuk zit een team van maar liefst zes mensen! Allemaal zijn ze verantwoordelijk voor hun eigen taken, zoals orderverwerking, ontwerp, styling en communicatie. Dit maakt dat 100% Leuk binnen de kortste keren is uitgegroeid tot leverancier van vele leuke cadeautjes, zowel in hun eigen webshop als voor al hun verkooppunten. Want je kunt 100% Leuk niet alleen online shoppen, het merk ligt ook in diverse leuke winkels in Nederland en daarbuiten. Dat de producten aanslaan is niet zo raar, de vormgeving is ontzettend sterk en het hebben-gehalte hoog. Het zijn stuk voor stuk betaalbare en unieke opties als cadeau of cadeautje, en dus ideaal voor veel verschillende gelegenheden. De mooie repen chocola bijvoorbeeld, die kun je aan bijna iedereen cadeau doen, en je zult er niemand over horen klagen, toch? Of de hippe blikjes met een fijne boodschap, zoals een blikje geluk, een blikje vriendschap of een blikje liefde. Stuk voor stuk leuke cadeautjes voor iemand die je eens in het zonnetje wil zetten, om wat voor reden dan ook. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau of cadeautje? Klik dan snel door naar 100% Leuk!