De Kleine Media

Uitgeverij

Voor letselschade raad nodig

februari 2019

Ongeveer een half jaar geleden had ik een ongeluk met de auto. Ik stopte voor het stoplicht toen het nog op oranje stond, maar de auto achter mij dacht dat ik zou doorrijden en knalde tegen mijn auto aan. Het leek in het begin mee te vallen, want ik dacht dat ik geen lichamelijke schade had, alleen aan mijn auto. De man die tegen mijn auto was gebotst, stapte netjes uit en bood zijn verontschuldiging aan. Hij zei dat hij niet verwachtte dat ik zou stoppen en kon daarom niet op tijd reageren. We konden alles netjes met de verzekering regelen en alles leek goed geregeld. Mijn auto werd opgehaald door een garage in de buurt en ik kon met een taxi naar huis. Niet veel later kreeg ik last van mijn rug en nek, maar ik dacht niet dat dit kwam door het ongeluk. Ik dacht dat ik slecht had geslapen, omdat ik ook veel stress had op mijn werk. De pijn werd minder, maar kwam steeds weer terug. Een aantal weken later besloot ik om naar de huisarts te gaan, omdat ik graag van de pijn af wilde. Bij de huisarts was het al snel duidelijk dat de pijn niet kwam door slecht slapen, maar dat het waarschijnlijk kwam door het ongeluk. Hij zei dat dit niet zomaar overging en dat ik naar het ziekenhuis moest voor meer onderzoek. Ik wist niet of het alsnog mogelijk was om dit te melden bij de verzekering, omdat het weken geleden was dat het ongeluk had plaatsgevonden. Mijn vrouw vond dat ik voor de letselschade raad moest zoeken, want het zou niet eerlijk zijn als ik voor de kosten zou opdraaien. Ik was het met mijn vrouw eens en zocht voor letselschade raad.

Bij letselschade raad van TOP letselschade

Online zocht ik naar bedrijven die bij letselschade raad konden geven en ik vond een aantal bedrijven. Een van de bedrijven die ik gevonden had was TOP letselschade, ik had dit bedrijf via hun website http://www.topletselschade.nl/raad-letselschade/ gevonden. Op hun website las ik dat ik voor de letselschade raad niet hoefde te betalen en dat dit bedrijf de kosten zou verhalen bij de dader. Ik besloot om een gesprek bij dit bedrijf aan te vragen, zodat ik te weten zou komen wat ze voor mij konden doen. Tijdens het gesprek vertelde de adviseur dat zij mij voor de letselschade van raad konden voorzien en dat dit geheel gratis zou zijn. Wij zouden samen bewijs verzamelen en hiermee een zaak maken. Ik kon bijvoorbeeld een verslag van mijn bezoeken aan de huisarts gebruiken voor de zaak en dit als bewijsmateriaal gebruiken. Na het verzamelen van het bewijs zouden we een aansprakelijkstelling versturen naar de dader en zijn verzekering. Als dit niet voldoende was, dan konden zij mij zelfs helpen bij een rechtszaak. Ik had een erg goed gevoel over dit bedrijf en na het gesprek besloot ik om verder te gaan met TOP letselschade.   

Alle kosten vergoed

Het was een goed idee om voor letselschade raad te vragen aan TOP letselschade. Tijdens het hele proces werd ik erg goed geholpen en uiteindelijk kreeg ik alle kosten vergoed. Achteraf bleek gelukkig dat ik met fysiotherapie van mijn klachten kon afkomen en dat ik geen blijvende schade had opgelopen. TOP letselschade had alles goed voorbereidt en wist precies hoe ze het hele proces moesten aanpakken. In mijn geval was de hulp van TOP letselschade perfect en ik kan dit bedrijf aanraden.

  • De letselschade raad is gratis
  • Samen verzamelden wij bewijs
  • We stuurden een aansprakelijkstelling
  • Alle kosten werden vergoed