De Kleine Media

Uitgeverij

Vind de beste deal door Sim Only te vergelijken

september 2019

Het is van belang dat je nooit zonder meer genoegen neemt met een ogenschijnlijk perfecte deal, want je weet immers nooit of er niet nog een betere deal is. Een korting van 20 euro is mooi, maar een korting van 25 euro is mooier en het is nog weer mooier als je een korting krijgt van 30 euro. Dus voordat je meteen in zee gaat met een Sim Only provider, kun je het beste eerst even Sim Only vergelijken via de website van simonly. Er zijn immer zeer veel verschillende aanbieders van Sim Only abonnementen. En elk abonnement is anders. Je moet dus ook zeker niet alleen maar kijken naar het maandbedrag dat je kwijt zult zijn. Het kan best zijn dat een Sim Only aanbieder een spotgoedkoop contract aanbiedt. Je moet bijvoorbeeld maar 5 euro betalen. Maar je moet dan wel even kijken wat je krijgt voor die 5 euro en hoe dat zich verhoudt tot andere abonnementen. Dat is dus precies wat je heel snel en effectief kunt doen wanneer je Sim Only gaat vergelijken via simonly.com. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het abonnement van 5 euro een heel beperkt aantal belminuten en MB’s levert. Ook de snelheid van het internet is minimaal. Nu is dat geen probleem als je zelden belt en gebruik maakt van het internet. Oudere mensen die een telefoon vooral in hun bezit hebben zodat ze bereikbaar zijn, maken vaak niet zo actief en obsessief gebruik van hun telefoon als de leden van de jongere generaties. Millennials en de leden van generatie z maken echter constant gebruik van hun telefoon en een Sim Only abonnement van 5 euro is dan niet geschikt. Maar het kan wel weer zo zijn dat je heel veel internet, maar niet of nauwelijks belt. Als je bij het Sim Only vergelijken dan een abonnement ziet met onbeperkt bellen, dan kun je deze negeren. Als je nooit belt, wat heb je dan aan onbeperkte belminuten? Maar als je wel heel veel gebruik maakt van het internet op je telefoon, dan kun je via Sim Only vergelijken op zoek gaan naar een provider met of heel veel MB’s of gewoon direct een onbeperkt aantal MB’s. Je moet dan uiteraard ook kijken naar de snelheid van het internet, want je wil uiteraard wel een beetje vlot kunnen surfen over het wereld wijde web. Om dus snel te zien welk abonnement het beste bij jou past, doe je er goed aan om snel even naar simonly.com te surfen, zodat je daar makkelijk Sim Only kunt vergelijken. 

Sim Only vergelijken in 1 oogopslag

Omdat je via de site van simonly.com meteen 1 overzicht kunt zien van alle aanbieders, kun je dus ook in 1 opslag alle verschillen zien tussen de aanbieders. Het gaat dan om verschillen wat betreft: 

  • Het aantal belminuten 
  • Het aantal MB’s
  • De prijzen van de abonnementen
  • De snelheid van het internet

Dus als je bijvoorbeeld onbeperkt wilt internetten, dan kun je je daar meteen op richten. 

Surf meteen naar de website van de provider

Heb je na het Sim Only vergelijken een goede provider gevonden, dan kun je via de site van simonly.com meteen naar de site van de provider surfen.  Lees meer…