Uitgeverij

Verleng de levensduur van je matras met Optinop

Verleng de levensduur van je matras met Optinop

Als je een matras koopt, dan kijk je in de regel goed naar alle specificaties. Het matras moet goed passen bij je lichaamsgewicht en de houding die je normaal gesproken aanneemt als je gaat slapen. Verder kijk je ook naar de ventilatie en de algemene kwaliteit van het matras. Kortom, je neemt goed de tijd om alles goed te bekijken en je neemt geen overhaaste beslissingen, want je wilt immers goed kunnen slapen. Het loont dan ook de moeite om niet te snel beslissingen te nemen als het op matrassen aankomt. Het is daarom gek dat men na de aanschaf van het matras vaak niet de moeite neemt om ook extra materialen te kopen die de levensduur van het matras positief beïnvloeden. Als we een telefoon kopen, dan kopen we meteen ook een hoesje en schermbeschermers en soms sluiten we zelfs een verzekering af. Dit allemaal voor een object dat we één of twee jaar gebruiken. Daarna ruilen we de telefoon immers in voor een nieuw model. Een matras moet toch minimaal 5 jaar meegaan en kan zelfs langer mee gaan als je maatregelen neemt. Toch kiezen veel mensen ervoor om het matras zonder meer op de lattenbodem te leggen en verder geen extra materialen zoals moltons of antislip matrasonderleggers te kopen. Dat is jammer, want je hebt immers juist zoveel moeite gedaan om een perfect matras uit te zoeken, dus dan is het niet meer dan logisch dat je hier ook zolang mogelijk op wilt kunnen slapen. Koop daarom in ieder geval een molton, want dit kost je hooguit 10 tot 20 euro. Maar een antislip matrasonderlegger is ook zeker van belang. Je kunt kiezen voor Optinop. Deze matrasonderlegger is van zeer hoge kwaliteit en zorgt er dan ook voor dat de levensduur van je matras verlengd zal worden. Zonder een Optinop slijt het matras veel sneller en dat betekent dat je veel eerder een nieuwe matras moet kopen. Doe je dat niet, dan zal de kwaliteit van je nachtrust verminderen.

Wat is een Optinop?

De Optinop is een matrasbeschermer van polyester. De Optinop is aan de onderkant voorzien van vele duizenden onslijtbare nopjes. Dat betekent dus dat een Optinop een enkelzijdige matrasonderlegger is. Je kunt ook kiezen voor dubbelzijdige matrasonderleggers. Deze zijn vooral geschikt voor bijvoorbeeld Boxsprings. In dat geval moet je immers zorgen dat beide matrassen (onder en boven) niet verschuiven. Mocht je een bed hebben met een verstelbare lattenbodem of een gewone lattenbodem, dan is een Optinop een ideale keuze. Met een Optinop voorkom je dat het matras gaat schuiven. Hierdoor slaap je sowieso al comfortabeler, helemaal je veel draait in je slaap. Maar doordat het matras niet kan schuiven, slijt het ook minder snel en dus kun je het matras langer gebruiken. Je kunt een versleten matras uiteraard blijven gebruiken, maar het is alles behalve goed voor je rug. Je moet dan eigenlijk een nieuw matras kopen. De Optinop voorkomt dat al je te snel een nieuw matras moet kopen. Mocht je een Optinop willen bestellen, dan kun je dat heel gemakkelijk online doen via zwartz.nl.

Bestel een Optinop en vele andere artikelen online via zwartz.nl

Via de site kun je verschillende artikelen bestellen. Naast een matrasbeschermer of matrasonderlegger, kun je bij deze site bijvoorbeeld ook terecht voor andere artikelen zoals:

  • Jute weefsels
  • Gaaslappen
  • Poetsdoeken

Wil je meer weten? Kom dan snel eens langs op de website. Hier vind je in ieder geval meer informatie over alle artikelen. Je kunt uiteraard ook altijd even langskomen in de winkel voor een impressie.