De Kleine Media

Uitgeverij

Verhoogde systeemvloeren laten installeren?

januari 2019

Wil jij ook verhoogde systeemvloeren laten installeren? Dan ben je bij System Floor Technics aan het juiste adres. System Floor Technics verzorgt namelijk verhoogde systeemvloeren voor meerdere verschillende toepassingen. Deze verhoogde systeemvloeren van System Floor Technics zijn niet alleen betrouwbaar en van hoge kwaliteit, maar ook nog eens ontzettend betaalbaar. Om die reden heb ik dus ook verhoogde systeemvloeren laten installeren door System Floor Technics. 

Verhoogde systeemvloeren van System Floor Technics 

Ik heb dus onlangs een aantal verhoogde systeemvloeren van System Floor Technics laten installeren. Deze hadden wij nodig voor in ons datacenter. Wij hebben daar meerdere serverruimtes die speciale vloeren nodig hebben vanwege het wegwerken van de vele kabels, maar ook vanwege de koeling die de servers nodig hebben. Wanneer een dataserver oververhit raakt, heb je namelijk een groot probleem. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een server gemakkelijk hoge temperaturen kan bereiken. Het is dus een lastige situatie waarbij het van cruciaal belang is dat het juiste klimaat in de serverruimte gegenereerd wordt. Om die reden heb ik dus gekozen om verhoogde systeemvloeren te laten installeren. Deze speciale vloeren hebben een groot aantal voordelen: 

  • Alle kabels worden netjes weggewerkt onder de vloer 
  • De ruimte kan efficiënt gekoeld worden 
  • De vloer is gemakkelijk aan te passen 
  • Systeemvloeren hebben een hoge draagkracht 

Er zijn dus meerdere redenen om voor zo’n speciale systeemvloer te kiezen. Om dit te laten doen, hadden wij natuurlijk wel een bedrijf nodig dat hierin gespecialiseerd is. Een bedrijf dat weet wat hij doet en wat het belang is van het goed installeren van zo’n vloer. Wij zijn toen bij System Floor Technics uitgekomen. Zij zijn gespecialiseerd in het installeren van systeemvloeren voor onder andere serverruimtes, platforms en tribunes. Zij hebben ervaren installateurs in dienst die precies weten hoe zo’n vloer geïnstalleerd moet worden en alle apparatuur die er bovenop komt te staan. Daarnaast zijn de vloeren van System Floor Technics ook nog eens van hoge kwaliteit en zijn ze erg betaalbaar. Wij hebben uiteindelijk de vloeren in alle drie de serverruimtes laten installeren. Deze serverruimtes zijn nu een heel stuk koeler, wat beter is voor de servers, maar alles is ook een heel stuk netter afgewerkt. Zo zijn alle kabels netjes onder de vloer weggewerkt en alle koelapparatuur ook. Zo staat er niets meer in de weg en ziet alles er een stuk netter en professioneler uit. Daarmee besparen we ook ontzettend op de kosten. Eerst hadden we grote koelinstallaties in de serverruimte staan, om de ruimte te koelen. Met de nieuwe verhoogde systeemvloeren van System Floor Technics is dit echter niet meer nodig. Alle koeling gebeurt in de holle ruimte onder de vloer en deze speciale installatie zorgt ervoor dat alleen hetgeen gekoeld wordt wat nodig is. Zo wordt er dus geen onnodige energie verspild aan het koelen van de rest. Deze nieuwe apparatuur is gelijk ook een stuk stiller dan de vorige koelinstallatie die wij gebruikten. 

Neem contact op voor meer informatie over de verschillende toepassingen 

Er zijn dus verschillende redenen om te kiezen voor een systeemvloer. Heb je ook verhoogde systeemvloeren nodig voor in je serverruimte? Of heb je een kantoor waar je zo’n vloer ook wel kunt gebruiken? Kijk dan op systemfloortechnics.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van zo’n verhoogde vloer. Als je zo’n systeemvloer wilt laten installeren, neem dan contact op met System Floor Technics via http://www.systemfloortechnics.nl/. Zij kunnen samen met jou de beste systeemvloer voor je samenstellen en installeren. Dit is ook nog eens erg betaalbaar en geeft prachtige resultaten.