De Kleine Media

Uitgeverij

Verbeter de communicatie met grote vergadertafels

oktober 2018

Het is natuurlijk gemakkelijk communiceren als je met twee personen bent. Je kunt in principe overal gaan zitten en een gesprek voeren. Maar het wordt een ander verhaal als je met 10 personen bent of wellicht zelfs nog meer. Je kunt bijvoorbeeld niet aan een lange bar gaan zitten, want dan zit je immers allemaal op een rijtje. De eerste persoon kan de tiende persoon dan niet bereiken, maar ook personen 6 en 8 moeten dan om persoon 7 heen praten. Het is ook niet handig om met z’n allen rondom een hele kleine tafel te gaan zitten. Je krijgt dan te maken met een gebrek aan ruimte en men kan ook geen aantekeningen maken op de tafel. Daarnaast krijg je al snel een beklemd gevoel als je met z’n allen zo opeengepakt aan een tafel zit. Ook de ruimte waar je je in bevindt tijdens een vergadering moet ruim zijn, zodat je als het ware kunt ‘ademen’ binnen die ruimte. Het is dus belangrijk dat zowel de ruimte als de vergadermeubelen voldoen aan alle eisen. Een mooie ruime vergadertafel waar je gemakkelijk met een stuk of 10 personen aan kunt zitten mag dan ook niet ontbreken op een kantoor. Grote vergadertafels zijn natuurlijk speciale tafels, want er moeten niet alleen maar 10 mensen aan kunnen zitten. Deze 10 (meer of minder kan natuurlijk ook) moeten overal aan de tafel kunnen zitten. Als je bijvoorbeeld een normale grote rechthoekige tafel zou neerzetten, dan zijn er altijd mensen die last hebben van de tafelpoten. Als je bijvoorbeeld twee mensen aan de uiteinden van de tafel zou plaatsen terwijl daar eigenlijk net geen ruimte voor is, dan hebben beide personen last van die tafelpoten. Grote vergadertafels moeten dan ook zo zijn gemaakt, dat iedereen overal plaats kan nemen zonder dat ze tegen tafelpoten aanstoten. Grote ovaalgevormde vergadertafels zijn dan ook bij uitstek geschikt. Een ander voordeel van deze grote vergadertafels is natuurlijk dat je de communicatie bevordert. Iedereen kan elkaar aankijken en er zit niemand aan het hoofd van de tafel. Je haalt de hiërarchie daarmee ook direct uit de vergadering en dat kan natuurlijk prettig zijn. Deelnemers aan de vergadering voelen zich daardoor wellicht ook beter op hun gemak. Dus qua grote vergadertafels zijn de ovalen tafels zeker een goede optie. Maar je hebt uiteraard de vrijheid om te kiezen uit verschillende soorten grote vergadertafels. De vraag is alleen even waar je deze grote vergadertafels kunt vinden. Surf daarom snel naar shiraz.nl. Hier kun je terecht voor allerlei verschillende kantoormeubelen waaronder dus ook grote vergadertafels.

Van grote vergadertafels tot bureaustoelen, je vindt het op shiraz.nl

Voor de inrichting van het kantoor kun je altijd terecht bij Shiraz. Tevens kun je ook bij Shiraz terecht voor andere ruimtes zoals:

  • Wachtruimtes
  • Kantineruime
  • Receptieruimte
  • Zaalruimte

Kortom, elke ruimte die moet worden voorzien van meubelen kun je inrichten met behulp van Shiraz. Het is uiteraard van belang dat je de juiste keuzes maakt, dus je kunt de site gebruiken voor de nodige inspiratie, maar je kunt ook een beroep doen op de experts van Shiraz. Zij kunnen je voorzien van advies of tips. Op deze manier kun je de vergaderruimte het meest efficiënt inrichten door bijvoorbeeld te kiezen voor de meest passende grote vergadertafels.

Neem contact op met een medewerker van Shiraz

Mocht je vragen hebben over je aanknoop of over de artikelen die je wilt bestellen, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met een medewerker van Shiraz. Deze kan je helpen door je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.