De Kleine Media

Uitgeverij

UV zwemkleding voor mijn kindjes

november 2018

Afgelopen zomer was het erg warm en was de zon genadeloos, zeker voor de tere huid van mijn kindjes. We zijn op vakantie geweest in Frankrijk en zaten bij een meer waar ze naar hartenlust konden zwemmen. Je blijft alleen smeren met zonnebrandcrème dus we zijn goed voorbereid op vakantie gegaan en hebben vooraf UV zwemkleding besteld bij Stoerekindjes. Op stoerekindjes.nl hebben ze zoveel keus en zulke leuke UV zwemkleding. We konden hier naar voor zowel mijn zoontje als mijn twee meiden super leuk slagen. Ze waren er zo gelukkig mee.

UV zwemkleding is gewoon leuk

Natuurlijk hebben we UV zwemkleding uitgezocht om mijn drie kinderen te beschermen tegen UV straling van de zon, maar het is zo leuk dat er zoveel keuze is op deze website. Ze hebben hier:

  • Badpakken
  • Zwembroeken
  • T-shirts
  • Bikini’s
  • Zonnebrillen
  • Zwemluiers

En zowel voor jongens als voor meisjes. Ik had eerst al een beetje voorwerk gedaan en voor mijn zoontje van vijf onwijs leuke UV shorts en shirts uitgezocht. Ook heb ik een drijfpakje erbij gedaan, want hij heeft al wel zwemles, maar voor de zekerheid heb ik er daar ook één van bijgedaan. En bij zijn UV zwemkleding heb ik ook een super stoer zonnebrilletje voor hem gekocht. Hij was er zo wijs mee op vakantie. Mijn dochters zijn zeven, het is een tweeling, maar ze weigeren dezelfde kleding aan te trekken. Dus zij wilden erbij zijn toen ik UV zwemkleding aan het uitzoeken was en terecht natuurlijk. Ze beginnen echt al een eigen smaak te ontwikkelen. Beide wilden ze een bikini, maar ook een badpak. Dat werd best een grote bestelling zo, maar met de prijzen van Stoerekindjes is dat geen probleem. De één heeft een mooie traditionele bikini uitgezocht en de ander een stoere halterbikini. Het is toch wel een fijn gevoel dat deze bikini’s bescherming tegen UV geven, ook al blijven we smeren natuurlijk. Maar wanneer de kinderen het water ingaan dan smeer je over het algemeen alleen maar de onbedekte huid en niet de huid onder je badkleding. Veel mensen realiseren zich niet dat de UV stralen van de zon dwars door de natte zwemkleding heen kan gaan. Ik vind het toch een fijn gevoel dat mijn kinderen hiermee toch beter beschermd zijn. We hebben immers al een overdaad aan zon gehad aan het begin van de zomer en nu in de heetste maanden is het extra belangrijk om ze te beschermen. Toen zijn we doorgegaan naar de badpakken en het is zo grappig om te zien dat mijn meiden, ondanks dat ze tweeling zijn, zo’n andere smaak kunnen hebben. De ene wilde een heel sportief zwart badpak. Zij heeft ook zwemambitie en is een echte waterrat, dus dat verbaasde me niets. De andere is echt een girly girl en die houdt heel erg van bloemetjes en fleurige kleuren. Zij koos dus een badpak met tropisch design. Het is zo fijn dat de UV zwemkleding zoveel keuze biedt.

Alles in één keer besteld

Naast de UV zwemkleding hebben we nog verder geshopt, want voor alle drie de kinderen heb ik meteen waterschoenen besteld. Er zijn bij het meer waar we op vakantie gaan wat kiezelstrandjes en dit is wat prettiger om in het water mee te kunnen lopen. De meiden hebben ieder nog een shirt mogen uitzoeken en toen hebben we direct besteld. Althans, nadat ik eerst voor mijzelf ook UV zwemkleding had toegevoegd, want ook voor volwassenen is er kleding te krijgen. Ik heb waterschoenen, een UV shirt en een super schattig strandjurkje toegevoegd. We waren dus in één keer helemaal klaar voor de vakantie.