De Kleine Media

Uitgeverij

U zoekt een fietshotel in Overijssel?

september 2019

Vakantie vieren hoeft niet altijd per se in het buitenland, want Nederland heeft echt meer dan voldoende prachtige plekjes waar je er even helemaal tussenuit kunt. Overijssel bijvoorbeeld, is een super mooie provincie die barst van de fietsroutes door de natuur. Omdat het lekker centraal ligt is het voor iedereen in Nederland goed bereikbaar, en als je een fijn fietshotel in Overijssel boekt, zoals ’t Kruisselt, kan het genieten beginnen. ’t Kruisselt is een hotel dat voornamelijk geboekt wordt door echte natuurliefhebbers, en dat is niet moeilijk te begrijpen. Het ligt namelijk in een schitterend deel van Overijssel, waar meerdere fietsroutes samenkomen en van waaruit je heel gemakkelijk op de fiets andere dorpjes en leuke bezienswaardigheden kunt bezoeken. Maar niet enkel de ligging maakt dit fietshotel in Overijssel uniek! Ze weten bij ’t Kruisselt heel goed dat mensen deze mooie provincie bezoeken voor hun rust en daarom hebben ze de kamers heel mooi ingericht en is het hele hotel er om jou je er thuis te laten voelen. Al bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen en krijg je een lekker welkomstdrankje. De medewerkers van ’t Kruisselt zijn er te alle tijden voor jou om ervoor te zorgen dat jouw fietsvakantie zo geslaagd mogelijk wordt!

Last minute fietshotel in Overijssel

Heb je op het laatste moment besloten dat je er echt even tussenuit wilt met je partner en ben je om die reden op zoek naar een leuk fietshotel in Overijssel? Dan zou je eens op de last-minute-pagina van hotel ’t Kruisselt kunnen kijken. Ze hebben namelijk geregeld aanbiedingen omdat ze bijvoorbeeld een annulering hebben ontvangen, of omdat een kamer simpelweg nog niet geboekt is. Als je dit risico wilt nemen en een goedkope optie wilt voor een fietshotel in Overijssel, dan behoort een last-minute-boeking bij hotel ’t Kruisselt zeker tot de opties. Als je echter zeker wilt weten dat je er terecht kunt (het is nu eenmaal een heerlijk hotel met super fijne faciliteiten!) dan kun je beter tijdig boeken. Dit fietshotel in Overijssel doet zijn naam namelijk eer aan en stelt voor al zijn gasten luxe fietsen beschikbaar, welke je onbeperkt mag gebruiken zolang je er verblijft. Je hoeft als je daar boekt dus niet met je eigen fietsen te gaan zeulen, en dat is wel zo prettig als je er slechts enkele dagen verblijft!

De faciliteiten van hotel ’t Kruisselt

Als je een goed fietshotel in Overijssel zoekt moet je absoluut bij hotel ’t Kruisselt zijn. Ze bieden namelijk alle volgende faciliteiten aan:

  • Onbeperkt gebruik van hun eigen, luxe fietsen
  • Leuke arrangementen, bijvoorbeeld voor kerst
  • Mogelijkheid tot golfen vlakbij het hotel
  • A la carte dineren in hun eigen restaurant

En natuurlijk de mooi ingerichte kamers. Zelf de goedkoopste optie is erg smaakvol en zeker te weten dat je er helemaal tot rust komt in de luxe bedden, na een hele dag fietsen. Als je er echt eens een paar dagen tussenuit wilt maar je wilt wel in Nederland blijven, denk dan eens aan dit fietshotel in Overijssel! Je gaat dan enkele dagen lekker fietsen en daarna uitgebreid dineren en uitrusten in je luxe hotelkamer. Klinkt goed, niet?

 kruisselt.nl/fietshotel-overijssel/