De Kleine Media

Uitgeverij

Sloopauto ophalen door deze dienst

december 2018

Deze vrijdagmiddag zat ik in de auto, ik ging nog even op bezoek bij mijn tante. Vanuit mijn werk reed ik naar mijn tante toe. Ik keek even een seconde naar de andere weghelft en zag toen dat de auto’s voor me hard op de rem trapte. Ik trapte ook hard op de rem maar het duurde te lang voordat ik stilstond. En ik reed op de snelweg dus mijn snelheid was enorm hoog. Ik was te laat en botste op de auto voor me. Het was een kettingbotsing en ik zat er middenin. Gelukkig was ik ongedeerd maar mijn auto was helemaal niets meer waard. Mijn auto was een sloopauto geworden. Een sloopauto ophalen zal toch niet zo moeilijk zijn dacht ik bij mezelf. Maar daar had ik me in vergist. Gelukkig kwam ik bij nationale sloopauto ophalen terecht. Hier was het heel snel en eenvoudig geregeld.    

Een sloopauto ophalen door dit bedrijf

Als je dan een auto hebt die helemaal in de kreukels ligt heb je er niets meer aan. Dit is verschrikkelijk, je hebt hard gewerkt om je auto te betalen. En dan opeens is deze dus niets meer waard. Na een ongeluk kan je er niet meer mee rijden. De auto functioneert niet meer zoals hij dit hoort te doen. Een sloopauto ophalen kan je niet zelf doen maar moet je echt laten doen. Maar niet elk bedrijf kan je hier mee helpen. Ik heb meerdere bedrijven gevraagd om me hiermee te helpen maar er zijn niet veel bedrijven die hier wat mee doen. Wat heb je ook aan een sloopauto? Maar gelukkig kon ik wel terecht bij nationale sloopauto ophalen. Hierdoor was mijn auto in een korte tijd opgehaald  en moest ik er afscheid van doen. En ik zal heel eerlijk zijn, dat was pijnlijk. Je werkt er hard voor om je eerste auto aan te schaffen, daar heb je dan ook jaren plezier van. Als je dan vervolgens deze auto zomaar moet wegbrengen naar de sloperij dan is heel naar. Verspil geen tijd aan het zelf wegbrengen van je auto, dit kost je alleen maar veel tijd en energie. Je kunt je beter richten op je eigen herstel. Dat is veel belangrijker dan je auto.  

Als je niet meer kan rijden

Aan een auto heb je niet veel als je bent betrokken bij een ongeluk. Je mag dankbaar zijn als je zelf totaal ongedeerd bent want dat is toch wel een geluk bij een ongeluk. Maar de kans dat jij en je auto ongedeerd zijn is heel klein. Mijn auto was in de kreukels en ik had hier niets meer aan. Hij was niets meer waard en dat was niet fijn. Ik had geen andere keus dan mijn sloopauto laten ophalen. Waarom wil je een sloopauto ophalen:

  • Na een ongeluk is je auto is niets meer waard
  • Verplaats je auto niet meer zelf na een ongeluk
  • Je auto is niets meer waard dus kan je niet anders dan hem laten ophalen
  • Laat je sloopauto ophalen omdat je deze niet meer kan verplaatsen
  • Je auto zelf wegbrengen kost je veel tijd en energie
  • Alles snel en eenvoudig geregeld
  • Snel en eenvoudig een sloopauto ophalen

Na mijn ongeluk was er niet veel meer over van mijn auto. Ik was blij dat ik ongedeerd was maar vond het vervelend dat mijn auto helemaal in de kreukels lag. Want wat moest ik nu met mijn auto doen. Waar moest ik deze nu naartoe brengen? Gelukkig kwam ik erachter dat ik mijn auto kon laten ophalen door nationale sloopauto ophaaldienst. Wil je hier meer over weten neem dan een kijkje op https://www.sloopautoverkopen.com/sloopauto-ophalen.