Uitgeverij

Sinds 2004 de leverancier van voip bij uitstek

Sinds 2004 de leverancier van voip bij uitstek

Voip staat voor “voice-over IP”.  Wellicht dat u dit nog steeds helemaal niets zegt. Hebt u echter een flinke klantenservice of zelfs een callcenter dat flink in de kosten snijdt? Een ouderwetse telefoonlijn gecombineerd met internet, dat gaat inderdaad geld kosten. Maar het kan anders en wel door via het internet te bellen! Dat betekent dus: twee in een. Dat is in wezen wat voip behelsd. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren omdat u een slimme zakenman bent die ook wel inziet dat hij dan flink wat onkosten kan besparen? Dan willen we het u aanraden om even op onze website te kijken want al meer dan 13 jaar realiseren we voip voor ieder bedrijf in Nederland. U vindt ons in Twente, in Enschede om precies te zijn. Maar dat neemt niet weg dat we u niet kunnen helpen als uw bedrijf hoofdzakelijk in de Randstad of het noorden dan wel het zuiden van het land is gevestigd. Wat u er in het kort voor terugkrijgt is een telefooncentrale waar we voip hosten tegen een vast bedrag per maand. Ongeacht de hoeveelheid werknemers, er is een limiet aan onkosten en die brengen we voortijdig helder in beeld. Daardoor bent u absoluut niet langer een dief van de eigen portemonnee terwijl u kunt beschikken over veel meer functionaliteiten. Dus kijk snel op voicedata.nl!

We bieden voip aan voor iedere zakelijke ondernemer

Traditioneel werd spraak en data gescheiden gehouden. Dat had commercieel gezien zijn voordelen. Niet voor u, maar wel voor al die talloze telecommunicatiebedrijven. De tijden zijn veranderd en het is allang een optie om via het internet te bellen. We denken bijvoorbeeld aan Skype. Maar is het niet nog veel prettiger dat u niet langer aparte software nodig hebt maar dat dit via de browser kan? Spraak via data versturen is een eitje want we beschikken over breedbandinternet en glasvezeltechnologie. Dat betekent dat voip verreweg de meest logische keuze is. We kunnen voip in diverse pakketten samenstellen:

  • Voor de ZZP’er en eenmanszaken,
  • Voor de MKB,
  • En voor grootzakelijk gebruik.

Ook binnen deze categorieën is er nog van alles aan te passen. U wilt immers voip met een bepaalde snelheid, voor een bepaalde hoeveelheid mensen en u hebt daarnaast een bepaald budget in gedachten. Dat is waarom wij voip op maat aanbieden. U krijgt waar voor uw geld want we schalen voip via onze eigen cloud en daardoor kunnen we snel uitbreiden. Dat betekent dat deze service groeit als uw bedrijf groeit en vice versa. Ook met mobiele telefonie kunnen we naadloos integreren met uw computersystemen zodat bellen met de smartphone op kantoor net zo goedkoop is als bellen met een vaste lijn.

Mocht u nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar

Voor iedere telefooncentrale, dus bestaande callcenter kunnen we ten slotte voip koppelen aan het CRM dat u gebruikt. Dus uitgaande telefoongesprekken die gekoppeld zijn aan uw systeem kunt u direct via de pc reguleren. Hebt u bijvoorbeeld een digitaal bestand met vele klantenkaarten? Dan hoeft u het slechts aan te klikken en u krijgt diegene aan de lijn die u moet hebben. Dat maakt dit systeem niet alleen geschrikt voor secretaressen en receptionisten maar ook voor outbound callcenters. Wilt u graag persoonlijk contact omdat u benieuwd bent wat we precies voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We zijn erg benieuwd naar uw wensen en ideeën want we zijn van geen kleintje vervaard. Ook via de mail staan we u graag te woord.