Uitgeverij

Silica gel is het klassieke droogmiddel tijdens transport

Silica gel is het klassieke droogmiddel tijdens transport

Bij droogzakjes.nl kunt u allerlei type zakken bestellen om daarmee uw geproduceerde objecten droog te houden tijdens vervoer. Door een matige verpakking, door een tochtig vliegtuig of vrachtwagen maar ook door een bepaalde weersomstandigheid kan water grip krijgen op het product. Doorgaans wordt Silica gel gebruikt en dat is al vele decennia het geval. Daarom vindt u in ons assortiment een keur aan Silica gel producten. Naast Silica gel kunt u er ook andere oplossingen vinden zoals Master Dry en Oxygen absorders. Maar Silica gel wordt meestal gebruikt om vocht uit de lucht te onttrekken zodat het eindproduct niet in aanraking kan komen met druppeltjes water. Dat kan funest zijn voor meubelen die nog een laklaag moeten ondergaan, om nog maar te zwijgen van de schade dat het aan textiel kan aanbrengen. U moet er niet aan denken dat vocht in een schoenendoos het leer van een onverkochte schoen aantast. Dat is het begin van het einde. De klant zit daar natuurlijk niet op te wachten en het betekent doorgaans het einde van dat paar schoenen. Dankzij een zakje Silica gel in iedere schoen en/of in de schoenendoos kunt u het ergste gevaar voorkomen. en dat geldt ook voor geheel andere leerachtige kledingstukken en accessoires net als voor een nieuw pak, een mooie jurk en ga zo maar door. Wilt u daarom als producent, distributeur of een groothandel in bulk Silica gel zakjes kopen? kijkt u dan eens in onze webwinkel, maak een weloverwogen keuze en plaats vervolgens de online bestelling.

Bestel hier online in bulk uw Silica gel

Tot dusver hebben we vooral de voordelen bij non-food producten genoemd. Water dat bij voedsel komt is net als zuurstof een boosdoener van een versneld rottingsproces. Aan de ene kant is water nuttig bij verse groenten en fruit maar aan de andere kant moet het juist uit de buurt blijven van diverse kant-en-klare voedingsmiddelen waaronder vrijwel alle producten van de kruidenierswaren afdeling in de supermarkt. En dat maakt toch al snel meer dan de helft van de totale supermarkt uit. u begrijpt dus dat Silica gel ook hier geen overbodige luxe is.

  • We bieden u uitzonderlijk kleine zakjes en tamelijk grote zakken aan zodat er binnen iedere sector en iedere industrie Silica gel te vinden is,
  • Des te kleiner de zakjes, des te meer u er per collo bij ons bestelt en des te goedkoper de Silica gel per collo is.
  • Wilt u liever in granulaat inkopen zodat u het zelf kunt verwerken als beschermend materiaal? Kijkt u dan even bij de categorie “Bulk & Indicatoren” op de website.

Wilt u graag weten hoe deze zakjes, korrels en indicatoren precies werken? Kijk dan snel op de website bij de handige Silica gel inleiding. Daar leert u onder andere het verschil tussen absorptie en adsorptie en ook hoe de zakjes werken.

Vergeet u niet om ook even bij onze overige producten te kijken?

We bieden u aldus een keur aan handige producten aan. bestel direct een aantal dozen zodat u eventjes vooruit kunt en uw eindproducten geheel vrij van vocht de hele wereld over kunt sturen. Mocht u nog vragen hebben of advies willen krijgen dan kunt u gebruik maken van het vermelde e-mailadres en telefoonnummer van Canadaco B.V.. Vanuit Haaksbergen staat onze klantenservice u tijdens kantooruren graag te woord. Onderschat de functie van dit product niet. Ga maar eens bij uzelf na hoe vaak u deze zakjes vindt in gekochte producten. Het is dan ook zeker geen overbodig materiaal. Uiteraard hoeven we u niet uit te leggen wat vocht kan doen met uw producten.