De Kleine Media

Uitgeverij

Schoonheidssalon Rotterdam

juli 2018

Ga voor een specialistische huidbehandeling naar schoonheidssalon Rotterdam Ave Esthetique. Met de meest specialistische technieken kunnen oneffenheden van de huid aangepakt worden. Welke onaardigheden u ook met de huid ervaart, het is de moeite waard deze aan te laten pakken door een specialistische schoonheidsspecialist bij Ave Esthetique. Hier zorgt Esther Bredewold ervoor dat haar team altijd in staat is de behandelingen optimaal uit te voeren. De deskundigheid van het team van schoonheidssalon Rotterdam gaat dan ook verder dan u bij traditionele schoonheidssalons gaat vinden. Naast dat ze ervoor zorgen dat uw huid er stralender gaat uit zien, streven zij er ook naar de huid gezonder te maken. Indien er sprake is van een ernstige aandoening, dan kunnen zij dit ook nog oppakken. Zij kunnen de behandeling dan meer uitbreiden, zodat u hier nog meer baat bij hebt. Uiteraard zal alles met u in overleg gebeuren. Ziet u het zitten om u eens te laten verwennen door een van de schoonheidsspecialisten van deze schoonheidssalon Rotterdam? Bekijk dan de website ave-schoonheidssalon.nl om hun behandelingen door te nemen en de vestigingen van Ave Esthetique. Inmiddels heeft Esther Bredewold twee vestigingen opgezet in de stad Rotterdam. U heeft dus niet alleen ruim de keus uit de behandelingen, maar ook uit de locaties van de salon.

De diversiteit van schoonheidssalon Rotterdam

Inmiddels kunt u voor allerlei soorten verwen- en verzorgingsbehandelingen terecht bij deze drie filialen van schoonheidssalon Rotterdam. Wat begonnen is als een kleine beautysalon in de stad aan de Pannekoekstraat, is uitgebreid naar een tweede vestiging in de Hoeksche Waard en in Oud-Beijerland. Hele groepen kunnen daar zelfs terecht om daar heerlijk te ontspannen onder het genot van de behandelingen. De schoonheidsspecialisten staan daar graag voor de gasten klaar voor onder meer:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Manicure/pedicure/harsen
  • Massage
  • Wimperextensions
  • Wimperpermanent
  • Permanente make-up

De salons zijn allemaal uitgerust met witte rustige kleuren en romantische meubels die bijdragen aan het ontspannen gevoel. Dit helpt mee in het effect die een schoonheidssalon Rotterdam hoort te geven als u daar komt voor een behandeling. Na alle jaren komen er nog steeds trouwe bezoekers terug die daar gebruik maken van hun expertise. Zo kunnen zij u op huidgebied adviseren in de verzorging en de producten die u moet gebruiken om het effect vast te houden. Met het gebruik van diverse producten zorgen zij ervoor dat huidproblemen aangepakt worden en uw huid weer beter herstelt. Door middel van diverse massage geven zij de huid een ontspannen en frisser gevoel.

Vernieuwende methodes

Ook op het gebied van huidverzorging blijven de technieken en methoden komen die de resultaten van schoonheidssalon Rotterdam verbeteren. Daarom blijft het team continue gemotiveerd zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Zo leren zij de Fractional Needle Techniek waarmee rimpels, littekens en striae aangepakt worden. Ook op het gebied van massages blijven zij op de hoogte van de nieuwste manieren om u te doen ontspannen. Met een therapeutische manuele massage als de hydromassage zorgen zij voor een goede doorbloeding van uw spieren. Maar u kunt daar ook terecht voor de holstone massage met de lava stenen. Zelfs voor de medische behandelingen is deze schoonheidssalon Rotterdam voldoende uitgerust. Denk daarbij aan ooglidcorrecties en de cryotherapie. Het laatste is een therapie om de huid te ontdoen van ongewenst weefsel. Het vereist een precieze manier van werken met de CryoPen waarmee onder meer virussen, wratten en goedaardige gezwellen verwijderd kunnen worden. Naast deze methodes bieden zij ook mogelijkheden voor spraytanning, mesoscience en tanden bleken. Indien nodig krijgt u bij schoonheidssalon Rotterdam een totale behandeling die uw lichaam en geest doen herstellen. Een behandeling die ieder mens eens in de zoveel tijd kan gebruiken.