De Kleine Media

Uitgeverij

Schakel een huishoudelijke hulp in

november 2018

Ik heb lange tijd gedroomd van een huishoudelijke hulp. Ik heb het behoorlijk druk. Ik heb mijn werk en mijn gezin, ik heb een man en twee kinderen. Daarnaast vind ik het heerlijk om naar de sportschool te gaan, om mijn hoofd zo nu en leeg te maken. Verder spreek ik ook geregeld af met vriendinnen en familie. En ik heb nog een aantal creatieve hobby’s waar ik ook graag tijd aan besteed. Maar je merkt het al, er blijft dus weinig tijd over voor het huishouden. Terwijl ik dit wel heel belangrijk vind, omdat ik twee kleine kinderen heb bijvoorbeeld. Ik wil dat ze gewoon over de grond kunnen kruipen en dat ik ze zonder zorgen in een kamer kan zetten. En daar voel ik me alleen goed bij als het er schoon is. Bovendien wordt alles snel vies met twee kleintjes, dus dan is regelmatig schoonmaken een must. Maar ik vind het echt niet leuk om te doen. Sterker nog, ik vind het verschrikkelijk om te doen. Helemaal omdat het vaak in de avond moet gebeuren als ik overdag heb gewerkt. Of in het weekend, dan heb ik wel iets beters te doen. Dan zou ik graag een huishoudelijke hulp inschakelen om deze taak op zich te nemen.

Heerlijk om een huishoudelijke hulp te hebben

Als ik thuis ben en ik heb tijd, dan zijn er zo veel dingen die ik veel liever doe dan het huishouden. Dan ga ik graag met mijn gezin op pad bijvoorbeeld. Daar voelde ik me eerst wel schuldig over. Het is lekker makkelijk om leuke dingen te gaan doen, terwijl je eigenlijk moet poetsen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Mijn man is hetzelfde, als hij thuis is wil hij ook veel liever andere dingen doen. Dus op een gegeven moment begon hij over het aannemen van een huishoudelijke hulp. Dat vond ik eerst wat overdreven, omdat ik er fysiek wel toe in staat ben en mijn man ook. Maar toen we het erover hadden en tot de conclusie kwamen dat we echt tijd voor ons gezin zouden overhouden als we een huishoudelijke hulp zouden inschakelen, en we er ook minder stress door zouden hebben, waren we eruit. We wilden zo snel mogelijk een goede huishoudelijke hulp die ons enorm zou kunnen helpen met het huishouden. Het leek me zo heerlijk, dus ik ben gelijk op zoek gegaan naar een goede huishoudelijke hulp.

Zo fijn kan hulp in huishouding zijn

Iedereen die op zoek is naar een goede huishoudelijke hulp, zou naar de site https://iemand.nl/huishoudelijke-hulp.html moeten surfen. Hier kun je makkelijk en snel hulp voor in de huishouding vinden. Je hoeft zelf niet het zware werk te doen, want zij zorgen ervoor dat je daadwerkelijk iemand treft die goed is. Elke hulp die via Iemand wordt ingeschakeld bezit een aantal mooie voordelen:

  • Aantoonbare ervaring
  • Uitgebreid gescreend
  • Verklaring Omtrent Gedrag

Ze zijn ervaren en weten goed wat ze doen, ze zijn betrouwbaar want ze zijn gescreend en hebben een verklaring voor goed gedrag. Dat was voor mij het belangrijkste. Bovendien is alles heel makkelijk en snel te regelen via deze site dus dat is ook fijn. Sinds ik Iemand.nl heb leren kennen, heb ik via dit bedrijf hulp voor het huishouden geregeld. En het is helemaal geweldig. Ze komt elke week langs en het is elke keer een verademing als ze is geweest. Ze doet haar werk supergoed, is heel vriendelijk en we betalen ook niet de hoofdprijs, ik wil echt nooit meer anders, het is zo fijn om via Iemand dit zo makkelijk en snel te kunnen regelen. Ik kan dit iedereen aanraden.