Uitgeverij

Robotkanten is voor ons geen vreemde bezigheid

Robotkanten is voor ons geen vreemde bezigheid

Zoekt u een bedrijf voor al uw metaalbewerking? Maakt u bijvoorbeeld de eindproducten zoals potten en pannen? Gaat het om halffabricaten voor fabrieken en groothandelaren? Of om totaal andere objecten die wij wellicht in het groot of het klein kunnen voorbereiden? Wat de reden dan ook mag zijn waarom u bij ons aanklopt, we kunnen u vrijwel te allen tijde een goede dienst bewijzen. We zijn een transparant bedrijf en daarmee bedoelen we letterlijk dat u van harte welkom bent om het robotkanten te komen bekijken. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en kijkt u het liefste de kat uit de boom voordat u akkoord gaat met het robotkanten door lumahengelo.nl? Dan hopen we u spoedig te zien. Reken er maar op dat u er handige grondstoffen voor terugkrijgt die u vervolgens verder kunt verwerken tot uw eindproduct. In principe kunnen we alle soorten plaatwerk voor u bewerken zodat u deze constructies kunt integreren met uw eigen techniek. Daarom zal het niet voorkomen dat een particulier bij ons aanklopt. Nee, voor grote bedrijven staan we klaar met technieken zoals lassen, robotkanten en poedercoaten. In deze tekst willen we het graag hebben over het automatisch kanten, oftewel robotkanten. Het prettige aan robotkanten is ten eerste dat we erg snel kunnen werken terwijl er ten tweede vrijwel geen personeel aan te pas komt. Ten derde levert het een grote nauwkeurigheid op dat we met handwerk eigenlijk niet kunnen garanderen. Redenen genoeg om ook voor robotkanten te kiezen.

We kunnen ook u helpen bij het robotkanten

Kanten is een metaalbewerkingstechniek voor het ombuigen van grote stukken plaatmateriaal. Er wordt en V-vormige stempel in het matrijs gedrukt waarna het plaatmateriaal dat zich er tussen bevindt, eenvoudig in de juiste vorm wordt gedrukt. Het is een relatief simpel en goedkoop proces om te automatiseren. En dat zijn zeker redenen geweest om te investeren in het robotkanten:

  • We kunnen sneller uw opdrachten verwerken tot op klein detail,
  • Het is goedkoper en dat zult u dan ook zeker merken in uw portemonnee,
  • Daarnaast is robotkanten voor onze medewerkers een stuk veiliger dan de oudere techniek: handmatig kanten. De Arbodienst raadt robotkanten dan ook van harte aan.

LUMA bv uit Hengelo staat al meer dan 35 klaar voor al uw plaatwerkoplossingen. We werken voor bedrijven in heel Nederland, dus waar uw bedrijf zich dan ook bevind, reken er maar op dat we ook uw problemen moeiteloos kunnen aanpakken en oplossen. U wilt immers waar voor uw geld. En dat betekent dat u samen wilt werken, hopelijk voor de lange termijn, met een flexibel en open bedrijf. Uw product verandert wellicht met de maanden of de jaren. Door innovaties door te voeren blijft u klanten binden en blijft uw product bij de tijd. Dat het grondmateriaal daarop zo nu en dan moet worden aangepast is niet meer dan logisch. Uiteraard zult u ook dan weer bij ons kunnen aankloppen want we kunnen de matrijs zodanig aanpassen dat u niet eens een achterstand in uw productieprocessen oploopt!

Naast deze techniek kunnen we diverse andere methodes toepassen

Mocht u nog vragen hebben over robotkanten of over een van de vele andere technieken en werkzaamheden die wij verrichten, dan kunt u natuurlijk even in de pen klimmen. Schroom dan ook niet maar stel uw vraag online of bel met onze klantenservice. Op de site vindt u vele voorbeelden van ons werk en we houden u er graag op de hoogte van onze laatste nieuws. Wij zitten immers ook niet stil en ontwikkelen regelmatig nieuwe snellere en accuratere technieken!