De Kleine Media

Uitgeverij

Reclame in Roermond: wat is het gevolg van mond-to-mond-reclame?

september 2019

Wij willen graag weten wat het gevolg is van reclame in Roermond. En dan niet in het algemeen reclame, maar specifiek mond-tot-mond-reclame. Het is algemeen bekend dat als er iets wordt verteld aan iemand over bijvoorbeeld een goede bakker of een goede kapper, diegene daar iets mee zal gaan doen. Mond-tot-mond reclame gaat namelijk ontzettend snel en het is vaak ook nog zo dat dit beter werkt dan reclame via internet. Want dat is met name vanwege de volgende redenen:
  • Mensen op internet kunnen makkelijker liegen dan mensen in het echt
  • Reviews op internet zijn vaak niet betrouwbaar
  • Het internet is een hele andere plek dan de echte wereld
Het is een beetje net als winkelen. Als je iets aan hebt gedaan dan ziet het er vaak anders uit dan dat je het op internet bekijkt. Je kunt er wel wat van vinden, maar het zal nooit zo zijn dat jij precies weet wat de uitwerking is op jou, of het nou om een bepaald kledingstuk gaat of om een gadget/machine, het is en blijft lastig maar wel beter om sommige dingen in het echt te bekijken.

Reclame in Roermond: wij hebben een test uitgevoerd, lees je mee?

In het algemeen kun je natuurlijk geen conclusies trekken zonder dat je iets hebt uitgezocht. Daarom gingen wij een test doen op het gebied van reclame in Roermond. We zullen de resultaten van dit onderzoek met jou bespreken en vervolgens vergelijken met wat wij zelf vinden. Een onderzoek bevat vaak ook meningen van de onderzoekers zelf, al zijn wij natuurlijk geen geverifieerde onderzoekers, moeten we toegeven. Het begon allemaal een tijdje geleden, toen social media steeds hipper en hipper werd. Aanvankelijk dachten (wij ook natuurlijk, maar dat bleek anders te zijn) de meeste mensen dat social media elk bedrijf zou helpen om beter in de zoekresultaten terecht te komen, om reclame beter

Toch maar proberen dan?

We kunnen concluderen dat we er schijnbaar tegenwoordig niet meer echt van houden om met elkaar te praten, om elkaar in het echt in elkaars gezicht te vertellen wat we nou eigenlijk vinden. Dat is jammer, want als je reclame in Roermond wilt verspreiden dan zul je dat uiteindelijk toch het beste door middel van het toepassen van mond-op-mond reclame kunnen bereiken. Vind het zelf maar eens uit. Het is helaas echt een feit dat internet je laat twijfelen, hoewel we tegenwoordig zoveel met het internet doen. Het is onpersoonlijk en als je het vergelijkt met de echte mens dan weet je dat je het vaak wel aan mensen kunt zien als er wordt gelogen. Het heeft in ieder geval gewerkt met betrekking tot reclame in Roermond. De reclame in Roermond is duidelijk onder de loep genomen en voor de meeste inwoners uit Roermond is het duidelijk wat betreft de reclame: in Roermond kun je beter mond-tot-mondreclame gebruiken, dat werkt een stuk beter dan dat je alles via internet wilt promoten! Meer weten over reclame of over Roermond zelf? Neem eens een kijkje op de volgende site: roermondbelettering.nl, om eventuele alternatieven te bekijken. Het proberen waard!