De Kleine Media

Uitgeverij

Purchase to pay in uw bedrijf organiseren

januari 2019

Purchase to pay in uw bedrijf organiserenDiverse software-ontwikkelaars hebben zich de afgelopen jaren toegelegd op purchase to pay. Dit is het traject dat veel bedrijven doorlopen, van inkoop tot betaling. Voor elk van de stappen in dat proces is vaak een aparte afdeling ingericht. Werken met aparte systemen is binnen sommige bedrijven ook gebruikelijk. Een overkoepelend pakket voor purchase to pay, of het afstemmen van diverse softwarepakketten, kan het inzicht in uitgaven en inkomsten behoorlijk vergroten. Omdat veel bedrijven steeds complexere processen moeten stroomlijnen is een vereenvoudigd IT-systeem vaak zeer welkom. Bovendien zijn er met afgestemde softwarepakketten meer mogelijkheden de data uit die pakketten te halen en te analyseren. Bedrijven die gebruik willen maken van data-analyse en Business Intelligence, worden hierin gefaciliteerd met een purchase to pay traject. ICreative is een begrip op het gebied van purchase to pay management en kan uw bedrijf helpen zich verder te ontwikkelen op dit gebied. Het is dan wel noodzakelijk dat uw organisatie bereid is stappen te zetten op gebied van digitalisering. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld het digitaliseren van uw facturatieproces. Hieronder leest u meer over de zaken die hiervoor nodig zijn, zoals OCR Software. Met dit soort software zijn diverse processen te vereenvoudigen en kunt u veel geld besparen. Lees hieronder meer over de voordelen van dit soort software.

OCR Software

Bent u van plan uw facturatie te digitaliseren maar weet u niet precies hoe u ontvangen facturen digitaal in uw systeem kunt krijgen? ICreative kan u hierbij helpen, door OCR Software voor u in te zetten. Dit soort software zorgt voor het converteren van een afbeelding (de ingescande factuur) naar data die in een boekhoudpakket kan worden gebruikt. De getallen en andere gegevens die op een binnengekomen factuur staan kunnen met OCR Software worden omgezet in cijfers die kunnen worden bewerkt in uw softwarepakketten. Er zijn al talloze bedrijven die gebruik maken van deze techniek. ICreative kan voor u OCR Software installeren die compatibel is met de rest van uw software. Kijk voor meer informatie eens op de website van iCreative en neem contact op met een van onze medewerkers. Via https://www.icreativep2p.com/ocr-software/ vindt u meer informatie. Het digitaliseren van uw facturatieproces biedt veel voordelen. Het verwerken van facturen via digitale middelen is vele malen goedkoper dan het inscannen van papieren facturen. Op termijn kunt u met het overstappen op digitale facturatie duizenden euro’s besparen. Als u wilt samenwerken met iCreative zal een consultant met u doornemen welke behoeften u heeft op het gebied van digitale facturatie, en een plan van aanpak voor u maken. Zo weet u altijd waar u op kunt rekenen en hoeft u geen rekening te houden met onverwachte kosten. Tevens kunt u ook een raming laten maken van de te verwachten besparen kosten. Zo is het eenvoudig af te wegen of het digitaliseren van uw processen opweegt tegen een investering. In de meeste gevallen is dit wel het geval, en kunt u binnen enkele maanden uw investering terugverdienen.

Voordelen van werken met iCreative

ICreative heeft ruime ervaring met het organiseren van bovenstaande processen in diverse bedrijfstakken en kan zeer ver met u meedenken als het gaat om het oplossen van IT-problemen. Onze medewerkers hebben kennis van de grootste en bekendste programma’s die in het bedrijfsleven worden gebruikt. Hierdoor zijn trajecten met iCreative doorgaans:

  • Zeer efficiënt
  • Doeltreffend
  • Rendabel

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden met ons door te nemen? Kijk dan op icreativep2p.com voor onze contactinformatie. Onze medewerkers kunnen overal in Nederland langskomen om met u te kijken naar uw software.