De Kleine Media

Uitgeverij

Proost eens met Panamera Chardonnay

augustus 2018

Heb je interesse in wijn en ben je hier net zo dol op als ik? Dan kan ik het je zeker aanraden om eens de Panamera Chardonnay uit te proberen. Ik vind het zelf echt een topper en heb onlangs de Panamera Chardonnay ontdekt. Ik ben nog niet zo lang met wijnen bezig, maar inmiddels is het echt een hobby van me geworden. Ik hield al heel erg van koken en heb recentelijk ontdekt dat de wijnen hierbij onmisbaar zijn. Ik heb zelfs de droom om een eigen restaurant te beginnen en dan moet je niet alleen kunnen koken, dan moet je ook echt verstand van wijn hebben. Daarom ben ik me erin gaan verdiepen en heb ik me opgegeven voor wijnproeverijen. En zo kwam ik op een dag met de Panamera Chardonnay in aanraking. Ik was met een paar vriendinnen naar een proeverij gegaan van een blogger, die ging zijn favoriete wijnen laten proeven en daar een mooi verhaal bij vertellen. Even later zou ik mijn verjaardag vieren dus het was voor mij een mooie kans om nieuwe wijnen te ontdekken. Toen ik de rode Panamera Chardonnay dronk, werd ik helemaal gelukkig.

Bestel Panamera Chardonnay en meer bij EV Wines

De Panamera Chardonnay is echt een topper naar mijn mening, ik snapte direct waarom het een favoriet van de blogger was. Het heeft een gelaagde smaak, het smaakt heel vol en daar houd ik van. De Panamera Chardonnay is echt rijk van smaak en heel fris met diverse fruitige nuances. Ik vond het heerlijk en ging online gelijk kijken waar ik een goede Panamera Chardonnay zou kunnen bestellen. Toen kwam ik terecht op de site https://www.evwines.nl en ik ben heel blij dat ik deze heb ontdekt. Hier worden heel veel mooie wijnen aangeboden, waaronder de Panamera Chardonnay. Deze ging natuurlijk direct in mijn winkelmand, maar daar bleef het niet bij. Het leuke vind ik hier dat je op een land kunt klikken en dan komen er diverse wijnen tevoorschijn.

  • Australië
  • België
  • Italië
  • Nederland

En zo zijn er nog veel meer landen om op te klikken. Dat is ten eerste heel handig als je van bepaalde landen fan bent. Ik houd bijvoorbeeld veel van Franse wijnen, maar drink ook graag wijn uit Zuid-Afrika. Maar het is ook een hele leuke manier om nieuwe dranken te ontdekken. Klik eens op een land waar je nog niet echt bekend mee bent en proef wat voor moois dit land wellicht te bieden heeft…

EV Wines is een geweldige webshop

Wil je een Panamera Chardonnay of een andere wijn bestellen? Ga dan snel naar de site van EV Wines. Zij hebben specialisten in dienst die de hele wereld over reizen om de mooiste wijnen uit te kiezen. Dus je kunt altijd op de beste kwaliteit rekenen als je hier een bestelling plaatst. Ik werk zelf veel, dus ik vind het heel fijn dat ik hier lekker makkelijk online kan bestellen. Ik bestel zowel flessen die ik al ken, als nieuwe wijnen om uit te proberen. Ik houd van nieuwe smaken ontdekken en op die manier kun je je horizon verbreden. Mocht ik mijn droom waarmaken en op professioneel vlak ook met wijnen aan de slag gaan, dan ga ik zeker contact opnemen met EV Wines. De bestelling wordt altijd snel en correct bezorgd, alles is altijd in orde. En je betaalt ook nooit te veel voor de kwaliteit die je krijgt. Het is altijd een feest om hier te bestellen en ik verheug me altijd op de bestelling zodat ik snel lekker kan proosten en proeven.