De Kleine Media

Uitgeverij

Opzoek naar een koelkast met glazendeur? Voor al uw horeca-apparatuur gaat u naar Horecaworld!

augustus 2019

Bent u opzoek naar een goede kwaliteit koelkast met glazendeur? Breng dan een bezoekje aan de webshop van horecaworld. Zij beschikken over een assortiment bestaande uit divers horeca-apparatuur van hoogwaardige kwaliteit inclusief laagste prijsgarantie, zodat u kunt profiteren van oplopend voordeel! Een koelkast met glazendeur is ideaal voor in de horeca. Klanten kunnen gelijk zien wat het aanbod is. Doordat mensen eenvoudig een overzicht hebben van de mogelijkheden die er zijn, zullen zij sneller overgaan tot koop. Bovendien is het ideaal voor uw eigen personeel. Zij kunnen gelijk zijn waar producten staan en hoe het met de voorraad staat. Naast koelkasten met glazendeuren biedt horecaworld een geselecteerd aanbod horeca-apparatuur. Benieuwd naar de actuele modellen van glazendeur koelkasten? Bezoek dan gelijk onze website!

Voordelige koelkasten met glazendeur

horecaworld heeft een geselecteerd aanbod waarin diverse koelkasten met glazendeuren zijn opgenomen. Tegenwoordig worden ze steeds populairder in de horeca. Glazendeuren bieden namelijk overzicht en inzicht in de koelkast en bovendien staat het natuurlijk aantrekkelijk en professioneel. Een koelkast met glazendeur helemaal gevuld met allerlei bekende merken drinken in diverse kleuren. Dat prikkelt klanten, waardoor zij sneller over zullen gaan op een aankoop. Als u een bezoekje heeft genomen aan onze webshop, dan heeft u gezien dat wij diverse merken, afmetingen en kleuren koelkasten hebben met glazendeuren. Afhankelijk van uw gewenste prijsklasse, vindt u diverse passende opties. Om een voorbeeld te noemen, onze koelkast Gastro 120 liter met 1 glazendeur. Dit is één van de meest verkochte modellen in Nederland & België. De koelkast heeft een mooi strak zwarte buitenkant en verlichting aan de binnenkant. Met twee roosters kunt u behoorlijk veel kwijt in dit model. Met deze eigenschappen en een voordelige prijs-kwaliteitsverhouding is het zeker niet vreemd dat dit één van de favoriete koelkasten is met glazendeur. Vanwege zijn ideale hoogte van 87 cm kan deze koelkast bovendien ideaal onder een bar worden geplaatst.

Horeca-apparatuur horecaworld

Naast schitterende koelkasten met glazendeur bieden wij ook andere veelgebruikte horeca-apparatuur aan. Denk bijvoorbeeld aan een vleessnijmachine, vaatwasser, vrieskast, meubilair of afzuigsystemen. Meerdere merken voor verschillende prijsklassen. Het aanbod is speciaal geselecteerd voor het massale gebruik in de horeca. Ze bieden veiligheid, een gemakkelijke bediening en topprestaties. Als horeca ondernemer kunt u vertrouwen op uw apparatuur. Als partner van veel horeca ondernemingen in Nederland, voorzien wij dagelijks bedrijven van nieuw apparatuur. Voorkom onnodig veel tijdverspilling bij het zoeken naar voordelige en hoogwaardige kwaliteit apparatuur en bezoek onze website. U vindt bij horecaworld het beste apparatuur onder één dak. Daarbij wordt de laagste prijsgarantie geboden, zodat u voordelig uit bent. Niemand zit ten slotte te wachten op flinke investeringen, waarover veel tijd gaat, voordat de investering zichzelf heeft terug betaald.

Voordelen koelkast met glazendeur bestellen bij horecaworld:

  • Verschillende merken direct uit voorraad leverbaar
  • Meerdere prijsklassen, voor ieder budget een mogelijkheid
  • Laagste prijsgarantie voor voordelige inkopen
  • Snelle levertijden
  • Uitgebreide toelichting per artikel
  • Geselecteerd aanbod hoogwaardige producten
  • Gratis verzenden vanaf €75,-
  • Uitgebreid aanbod andere horeca-apparatuur
  • Alles onder één dak
  • Jarenlange partner van horecaondernemingen in Nederland

Bent u nog opzoek naar een mooie nieuwe koelkast met glazendeur? Bezoek dan gelijk onze webshop: horecaworld.biz of neem bij vragen of voor een vrijblijvende offerte gelijk contact op. horecaworld voor uw inrichting, apparatuur en meer!