De Kleine Media

Uitgeverij

Opbouw ledstrip gezocht? Bestel nu bij LedprofielKoning.nl!

februari 2020

Bent u opzoek naar een opbouw ledstrip of bent u de mogelijkheden aan het verkennen van ledstrips als verlichting bij u thuis, op kantoor of voor marketingsdoeleinden? Bezoek dan de webshop van ledprofielkoning.nl! Ledstrips en profielen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Een opbouw ledstrip is bijvoorbeeld een ledstrip inclusief een ledprofiel. Hierdoor kunt u eenvoudig uw ledstrip monteren op een plaats naar wens. Op deze wijze kunt u verlichting plaatsen, zonder lelijke kabels of een directe inkijk in de lichtbron. Bovendien creëert een ledprofiel een egale lichtverspreiding als sfeervolle verlichting. Benieuwd naar alle mogelijkheden van ledprofielkoning.nl of gelijk ons uitgebreide aanbod aan onder andere opbouw ledstrips bekijken? Bezoek dan onze website of neem contact op!

Wat is een opbouw ledstrip?

Een ledprofiel is niet alleen ideaal voor de directe koeling van de ledstrip, maar het maakt het plakken of monteren van uw ledstrip op de ondergrond nog eenvoudiger. De lichtverspreiding is hierdoor tevens mooi egaal en u kijkt niet direct in de lichtbron zelf, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd in de ruimte. Een opbouw ledstrip is een ledstrip dat in een ledprofiel wordt geplaatst. U monteert allereerst een ledprofiel op de gewenste achtergrond. Dit kan bijvoorbeeld de onderkant zijn van een keukenkastje, plank in de kast of langs het plafond. Opbouw ledstrips en profielen zijn werkelijk overal toepasbaar. Met de meegeleverde klemmen is het zelfs op de moeilijke plekken geen enkel probleem om ze te plaatsen. In het ledprofiel kan vervolgens de ledstrip worden geplaatst. Het is een vetvrije, egale en niet zuigende ondergrond, waardoor u eenvoudig de ledstrip kunt opplakken. Een ledprofiel is gemaakt van aluminium, waardoor het stevig is en koelt. Deze wordt afdekt met een afdekkap.

Een opbouw ledprofiel monteren

Er zijn verschillende manieren om een opbouw ledstrip te monteren. De meest gekozen wijze is door gebruik te maken van de meegeleverde bevestigingsbeugels. Deze leveren wij als ledprofielkoning mee wanneer u een ledprofiel bij ons besteld. U schroeft om de circa 50 cm een bevestigingsbeugel in het materiaal/achtergrond waarop u de opbouw ledstrip wenst te bevestigen en uiteraard altijd aan het begin en einde. Wilt u meerdere opbouw ledstrips met elkaar combineren, dan kunt u het beste een bevestigingspunt vastmaken waar de twee profielen elkaar raken, zodat ze stevig blijven vastzitten. Wanneer u alle bevestigingsklemmen heeft vastgemaakt, kunt u het aluminium profiel plaatsen in de klemmen. Als u een klik hoort, bent u verzekerd dat het profiel vast zit. De opbouwfase van het profiel is nu afgerond. Hierna kunt u de ledstrip erin plakken en het afdekkapje in de opbouw ledprofiel klikken.
Naast bevestigingsbeugels kunt u kiezen voor een montage van opbouw ledstrips met kit. Montagekit is in iedere bouwmarkt te verkrijgen voor weinig geld. Het grote voordeel is dat er dan niet geschroefd hoeft te worden. Het grote nadeel is dat het aanbrengen van een profiel met een kit een redelijk blijvende montage is. Vooral voor poreuze ondergronden of bij ruimtes waar schroeven bijna onmogelijk is, biedt kitten een oplossing. Plaats wel direct het profiel op de juiste plaats (rekening houdend met eindkapjes en afdekkap), want het profiel is naderhand moeilijk te verschuiven.

Voordelen opbouw ledstrips bestellen bij ledprofielkoning.nl:

  • Aluminium profielen in de lengtes van 1, 2, 3 en 4 meter beschikbaar
  • Grote voorraad inclusief andere bijbehorende producten
  • Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,3
  • Persoonlijk advies en tips voor uw situatie
  • Profiteer bij een grote aanschaf van staffelkorting
  • Snelle levering, voor 23:45 besteld, is de volgende dag thuis
  • Specialist op het gebied van led profielen
  • Standaard twee jaar garantie
  • Voordelige prijs-kwaliteit verhouding
  • Wij verzenden gratis binnen Nederland en België vanaf €99,-
Opbouw ledstrips bestelt u eenvoudig en voordelig bij ledprofielkoning.nl!