Uitgeverij

Op zoek naar fysiotherapie in Rotterdam

Op zoek naar fysiotherapie in Rotterdam

Op zoek naar fysiotherapie in RotterdamIk ben iemand die graag sport en dit bijna altijd veel gedaan heb. Mijn broer en ik zijn de enige die graag veel sporten, want mijn ouders en zusjes sporten bijna nooit. Mijn ouders vonden het wel altijd belangrijk dat wij gingen sporten, want ze weten dat het gezond is. Als kind heb ik veel verschillende sporten gedaan en het duurde lang voordat ik een sport vond die ik echt leuk vond. Ik heb als kind gezwommen, op atletiek gezeten, badminton gespeeld en heb een tijdje rugby gespeeld. Al deze sporten heb ik een paar jaar gedaan, maar vond het niet leuk genoeg om mee door te gaan. Op mijn achttiende ben ik voetbal gaan spelen bij een club en dat vond ik erg leuk om te doen. Ik speelde vaak voetbal op een pleintje met veel vrienden, maar had nog nooit bij een club gespeeld. Een van de jongens die ook op dit pleintje speelde, vroeg mijn broer en mij of we een keertje wilden meedoen en sindsdien zijn we gaan spelen in zijn team. De laatste zeven jaar heb ik bij de club gevoetbald in verschillende teams en ik vond het erg leuk om te doen. Ik was niet de beste speler, maar speelde altijd op een leuk niveau. Helaas raakte ik vorig jaar geblesseerd en kon ik hierna niet meer spelen. Ik was tijdens een kopduel op mijn schouder gevallen en viel op een erg ongelukkige manier. Het duurde een paar weken voordat ik van de pijn afwas, maar tijdens het sporten had ik altijd last van mijn schouder. Ik wilde eerst niet naar fysiotherapie in Rotterdam gaan, maar had altijd last tijdens het sporten. Ik hoopte dat fysiotherapie in Rotterdam mij zou verlossen van mijn pijn en dat ik weer normaal kon sporten.    

Langs bij Fysionetty voor fysiotherapie in Rotterdam

In mijn team vroeg ik of iemand een therapeut voor fysiotherapie in Rotterdam kon aanraden. Een aantal van mijn teamgenoten waren wel eens naar een therapeut geweest, maar vaak voor kleine blessures. Een van de bestuursleden van de club raadde mij aan om naar Fysionetty te gaan. Hij was daar een jaar geleden naar toe gegaan voor fysiotherapie in Rotterdam en deze therapeut had hem goed geholpen. Ik vroeg aan hem of hij de website van deze therapeut kon doorgeven en ontving toen via een berichtje de website fysionetty.nl. Op de website van Fysionetty zag ik dat deze therapeut een laag tarief rekende per uur. Via de website kon ik gemakkelijk een afspraak maken en deed dat voor de volgende week. Tijdens een gesprek gaf ik aan waar ik last van had en de therapeut voerde een klein onderzoek uit. Hij zei dat hij wist wat het probleem was en dat ik na een aantal weken fysiotherapie in Rotterdam van het probleem af zou zijn. Ik was erg blij om dat te horen en we spraken af dat ik twee keer in de week langs zou komen.

Van mijn pijn af

De laatste zes weken ben ik bij Fysionetty langs gegaan voor fysiotherapie in Rotterdam en het heeft mij veel geholpen. We hebben veel oefeningen gedaan die de spieren sterker maken rond mijn schouder. Ik heb veel minder last dan hiervoor en kan na twee weken stoppen met de therapie. Voor fysiotherapie in Rotterdam kan ik Fysionetty aanraden.

  • Deze fysiotherapeut had een bekende goed geholpen met zijn blessure
  • Het uurtarief voor de therapie is niet hoog
  • Na zes weken heb ik al veel minder last van mijn schouder
  • Over een paar weken kan ik stoppen met de therapie