Uitgeverij

Onze biotech headhunters staan voor u klaar

Onze biotech headhunters staan voor u klaar

Sinds 2012 kunt u onze biotech headhunters in de arm nemen als u met moeite tijd kunt vrijmaken om goed personeel te vinden. Uw bedrijf is daarnaast werkzaam in de biomedische sector, ook wel life sciences genoemd. Het is dan van groot belang dat u personeel vindt dat hoog is opgeleid in zeer specifieke studies en richtingen. Om u te helpen bij uitstekend personeel kunt u aldus onze biotech headhunters om hulp vragen. Klinkt u dit nu al als muziek in de oren? Kijk dan even op sire-search.nl. Met maar liefst 5 vestigingen in heel Europa kunnen onze biotech headhunters iedere onderwijsinstellingen afspeuren op zoek naar talent dat bij uw wensen aansluit. U zoekt immers op kennis maar het moet ook gaan om mensen die in uw team goed kunnen samenwerken. U doet onderzoek, u vindt wellicht medisch apparatuur uit en u innoveert uw reeds bestaande modellen. Dan is het erg belangrijk dat het personeel zowel in staat is om met eigen ideeën op de proppen te komen en het net zo belangrijk dat ze uw bedrijfsfilosofie grotendeels delen. Geeft u daarom in een persoonlijk gesprek aan ons door wat de vacatures zijn, welke sfeer er heerst en natuurlijk wat uw vereisten zijn. Reken er maar op dat onze biotech headhunters in onze bestaande database vast en zeker met een aantal zeer geschikte kandidaten bij u komen aankloppen.

Geef uw wensen aan de biotech headhunters door

Het blijft altijd uw laatste woord wie u wel en niet aanneemt. Wel kunt u bepalen in hoeverre u dit werk aan onze biotech headhunters delegeert. Zo kunt u er ook voor kiezen om zelf op zoek te gaan binnen onze database. Hebt u daar geen tijd voor? Dan is het wellicht een optie om de vacature(s) op onze site te plaatsen. Dat kan in diverse bundels dus kijk goed welke bundel prijstechnisch het beste bij u aansluit. Hebt u ook daar geen tijd voor? Laat het gehele proces van het zoeken van de juiste kandidaten dan maar over aan deze gerenommeerde biotech headhunters. Overigens is het niet altijd een logisch gegeven dat u een jong iemand wilt aannemen. Wellicht zoekt u een senior met decennia aan ervaring. Ook dan kunt u onze biotech headhunters erop uit sturen. Hebt u er trouwens geen problemen mee dat het iemand uit een ander land is die wij hebben geselecteerd? U spreekt vast en zeker nu ook al Engels, Duits of misschien zelfs wel Frans en Spaans op het werk. Deze kandidaten willen maar wat graag naar uw bedrijf in een voor hen vreemd land emigreren.

  • Onze biotech headhunters rekruteren in Europa het juiste personeel voor uw bedrijf,
  • Daarnaast kunt u zelf ook zoeken in de database en vacatures plaatsen,
  • En ten slotte is het voor de werkzoekenden ook mogelijk om te reageren op deze vacatures.

Voor ieder biomedisch bedrijf vinden we het juiste personeel

Via diverse sociale media is het mogelijk om ons bedrijf te volgen en om contact met ons op te nemen. Ook via de nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte. Wilt u liever direct contact opnemen omdat u het wel ziet zitten onze biotech headhunters aan te nemen? Klim dan in de pen en schrijf ons aan via het contactformulier of de mail. U kunt ons ten slotte in Nederland, België en Duitsland telefonisch bereiken. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat we kunnen bekijken of u de hulp van onze biotech headhunters nodig hebt. En daarbij is het belangrijk dat u het laatste woord houdt.