Uitgeverij

Ontdek de allerleukste bordspellen tegen scherpe prijzen

Ontdek de allerleukste bordspellen tegen scherpe prijzen

Op spellenrijk.nl vindt u honderden bordspellen en uitbreidingen voor jong en oud. Klassieke spellen zoals Monopoly en Risk kunt u in vele uitvoeringen bestellen net als moderne kaartspelletjes zoals het razend populaire “30 Seconds” inclusief uitbreidingsset en natuurlijk “Black Stories”. Deze fantastische reeks kent vele decks zodat u jarenlang geweldige avondjes kunt organiseren met een groep vrienden of familie. Naast deze moordlustige vraagstukken is er ook een meer vredelievende variant op de markt gebracht en tevens een speciale monstereditie. Zo is er alleen al op het gebied van Black Stories voor ieder wat wils te vinden. Naast deze bekende titels vindt u ook vele bordspellen die wat minder aandacht hebben gekregen en zich wellicht meer in een niche bevinden. Wilt u liever puzzelen of een dobbelspelletje spelen? U zult uw hart kunnen ophalen want in ons assortiment vindt u het allemaal terug. We proberen het aanbod zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. U kunt dan ook zoeken met behulp van de ingebouwde zoekbalk of u kunt uw zoekopdracht verkleinen door te selecteren op onder andere:

  • Leeftijd,
  • Op merk,
  • Op speelduur,
  • Of op taal. Op dit moment bieden we bordspellen aan in het Nederlands en in het Engels.

Met meer dan 5.000 verschillende artikelen zijn we de grootste online aanbieder van bordspellen in Nederland. Tevens hanteren we de laagste prijzen dus u bent bij ons nooit een dief van de portemonnee.

U kunt deze bordspellen tot diep in de nacht spelen

We bieden voor iedere leeftijd wel een interessant spelletje aan. Zoekt u een actief spel om met uw kinderen te doen? Dan is ezeltje strekje wellicht het spel bij uitstek. Ook Twister doet het altijd goed en is voor lenige mensen de perfecte uitdaging om te laten zien wat ze in huis hebben. Ouderen houden wellicht meer van de klassieker Rummikub of laten een rondje Bingo niet aan zich voorbijgaan. Voor de strateeg bieden we het wereldbefaamde Kolonisten van Catan aan. Dit spel kent vele uitbreidingen en versies die u bijvoorbeeld eenvoudig mee kunt nemen op reis. Ook Cluedo en Stratego zijn spellen voor de mensen die graag de tijd nemen voor hun bordspellen. Speelt u het met uw kinderen samen, of hebt u een vriendengroep die regelmatig samenkomen om te genieten van de enorme variatie dat alleen een enkel spel kan bieden? Sla in ieder geval uw slag bij Spellenrijk. Het is een perfect cadeau voor een vriend of familielid. Niet alleen voor het sinterklaasfeest of de kerstdagen maar ook voor iemand zijn verjaardag. Natuurlijk kunt u het door ons alvast laten inpakken. We versturen de bordspellen gratis bij een bestelling boven de 50 euro.

U kunt de spellen op afspraak ophalen in Hengelo

Maar het is nog veel eenvoudiger om de producten online te bestellen. Want als u de bordspellen voor 17:30 uur op werkdagen bestelt, dan hebt u ze morgen al in huis en kunt u morgenavond al een potje gaan spelen. U kunt van te voren een betaling maken door gebruik te maken van een online betaalservice zoals PayPal en iDEAL. Maak tevens een profiel aan zodat u online een verlanglijstje bij kunt houden met interessante bordspellen. U hoeft dan niet elke keer opnieuw al uw adres- en contactgegevens in te vullen dus tel uit uw tijdwinst. U kunt de site opslaan zodat u regelmatig de nieuwste bordspellen kunt bekijken, kunt zien welke spellen we verwachten of welke artikelen er in de aanbieding zijn gedaan. Natuurlijk kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief en we houden u via Twitter en Facebook op de hoogte van het laatste nieuws.