De Kleine Media

Uitgeverij

Onder hypnose afvallen voor snelle resultaten

december 2019

Onder hypnose afvallen via Hypnose Praktijk leidt tot snelle resultaten, maar is op geen enkele manier een vorm van vals spelen. De resultaten zijn echt. Als je bijvoorbeeld snel afvalt door je gewoonweg uit te hongeren, dan is dat een vorm van vals spelen. Dat komt omdat de resultaten niet echt zijn. Net zoals je dus ook niet echt wint als je vals speelt in een spel, zo ook val je niet echt af als je vals speelt met een verkeerde methode. Want als je jezelf uithongert door gewoonweg veel te weinig te eten, dan val je op de korte termijn uiteraard wel af. Als je niet verder kijkt dan dat, dan is het inderdaad een effectieve methode. Maar niets gebeurt in een geïsoleerd tijdsmoment. Op den duur moet je toch weer gaan eten en dan zul je al die verloren kilo’s wederom terugkrijgen en vaak krijg je er dan nog een paar extra bij ook. Dus als je kijkt naar het ware begin van het afvallen en het ware einde van het hele proces, dan zal iemand die gewoonweg minder is gaan eten uiteindelijk net zo zwaar of zwaarder zijn. Als je echter onder hypnose gaat afvallen, dan heb je na de behandeling geen risico op het terugkrijgen van de kilo’s. Vaak denkt men dat een methode alleen efficiënt kan zijn als het lang duurt en veel inspanning kost. Denk bijvoorbeeld aan ingewikkelde diëten en intensief sporten. Daardoor krijgt elke snelle methode al snel het stempel van ‘vals spelen’ en ‘inefficiënt’ opgedrukt. Nu is dat zeker geen onterecht stempel wanneer je kijkt naar wonderpillen en of andere ‘short cuts’. Deze zijn aantrekkelijk voor mensen, omdat ze daarmee een middel krijgen aangeboden waarmee ze snel kunnen afvallen. De mens kiest immers het liefst de weg van de minste weerstand. Daarom is Tinder bijvoorbeeld ook zo populair, want het is veel makkelijker om een beetje te swipen dan het is om in het echte leven op iemand af te stappen. Zo is het ook veel makkelijker om af te vallen als je een pilletje kunt nemen, dan om echt stappen te ondernemen om gezonder te eten en meer te sporten. Maar als je onder hypnose gaat afvallen, dan is het geen trucje dat je uithaalt om sneller af te vallen. Als je onder hypnose gaat afvallen, dan pas je als het ware de hele onderliggende structuur aan in de hersenen die leidt tot je overgewicht. Zo kun je via een virtuele maagband die door hypnose wordt geplaatst zorgen voor een kleinere maag. De hersenen krijgen immers het signaal door dat de maag opeens een stuk kleiner is. Maar onder hypnose afvallen kan er ook voor zorgen dat die onweerstaanbare verlangens naar veel, vet en ongezond eten wegvalt.

Kijk snel op hypnose-praktijk.nl voor meer informatie over onder hypnose afvallen

Op de site van hypnose-praktijk.nl kun je meer lezen over wat je zoal mag verwachten bij onder hypnose afvallen. Kom dus snel langs op hypnose-Onder hypnose afvallen voor snelle resultatenpraktijk.nl. 

Andere problemen waarbij je op hypnose kunt vertrouwen

Afvallen onder hypnose is 1 van de vele toepassingen van hypnose. Zo kun je ook van hypnose gebruik maken bij problemen als: 

  • Vliegangt
  • Faalangst
  • Verslavingen