De Kleine Media

Uitgeverij

Met een Keratine behandeling in Den Haag kan uw haar er weer tegenaan

december 2018

U heeft ongetwijfeld wel eens last van droog, statisch of pluizig haar. Als dit vaker voorkomt, is een Keratine behandeling in Den Haag een goede oplossing voor het probleem. Met een Keratine behandeling in Den Haag zal uw haar er heel anders uitzien. Het wordt gezonder, pluist minder en is minder vatbaar voor weersomstandigheden. Een Keratine behandeling in Den Haag kunt u laten doen bij Bruna New Look. Wij hebben altijd een Keratine behandeling in Den Haag voor uw haar, waardoor u weer zult stralen en uw haar een gezonde en mooie uitstraling heeft.

Herstel uw haar van binnenuit met onze Keratine behandeling in Den Haag

Uw haar is hetgeen dat iedereen vrijwel direct ziet. Doordat uw haar door uzelf gemaakt wordt, heeft u het liefst dat het een gezonde en mooie uitstraling heeft. Met een Keratine behandeling in Den Haag kunt u deze uitstraling creëren. Zeker als u niet altijd de benodigde middelen heeft om uw haar eenvoudig te verzorgen of als u veel tijd moet investeren in uw werk, gezin of privéleven. Een Keratine behandeling in Den Haag zorgt er niet alleen voor dat uw haar er voor even gezond uitziet, maar blijft dit resultaat behouden. Een Keratine behandeling in Den Haag is daarom effectiever dan de middelen die u in de winkel koopt. De behandeling zorgt ervoor dat uw onhandelbaar, droog en kroezig haar zich weer herstelt en een gezonde en glanzende uitstraling krijgt. Dit doet de Keratine behandeling in Den Haag door het gebruik van keratine, een lichaamseigen bouwstof, die er ook voor zorgt dat uw nagels sterk zijn. Wanneer u uw haar intensief behandelt, dan neemt het proteïnegehalte van uw haar af. Het resultaat: zwakker en pluizig haar dat sneller afbreekt. De Keratine behandeling in Den Haag herstelt dit proteïnegehalte, waardoor de natuurlijke glans terugkomt en het haar gemakkelijker te behandelen is. De behandeling gaat als volgt:

  • Het haar wordt gewassen met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haarschubben voor de keratine.
  • Het haar wordt 100% droog geföhnd.
  • De keratine wordt pluk voor pluk aangebracht.
  • Er wordt folie aangebracht op het haar, zodat de keratine goed kan intrekken.
  • Na minimaal 30 minuten, wordt de overige keratine uit het haar gespoeld.
  • Vervolgens wordt het haar geföhnd, getangd en eventueel geknipt.
  • De behandeling is klaar en je kunt het prachtige resultaat in de spiegel bewonderen.

Een keratine behandeling is voor ieder haartype beschikbaar doordat het het haar van binnenuit herstelt. Daarnaast kunt u het thuis bijhouden, zodat u een blijvend resultaat heeft.

Wij doen meer dan alleen uw haarverzorging

Bruna New Look is uw kapper in Den Haag en omgeving. Ons team aan deskundige kappers en schoonheidsspecialisten zorgen dat u een compleet nieuw uiterlijk kunt creëren in onze zaak. Wij hebben veel verschillende behandelingen, waaronder de keratinebehandeling, om uw haar weer te laten stralen. Daarnaast kunt u bij ons langskomen voor een gewone was- en knipbeurd, waarna uw haar ook nog gedroogd kan worden tegen een kleine meerprijs of laten verven. Daarnaast kunt u bij onze schoonheidsspecialisten terecht voor Brazilian Wax, zodat onder andere uw bikinilijn weer bijgewerkt is. Kijk voor de volledige lijst van behandelingen op onze website, https://bruna-newlook.nl/. U kunt bij vragen of behoefte aan advies ook contact met ons opnemen. De contactgegevens, en daarnaast ook ons contactformulier, staan vermeld op onze website. Wij leggen u dan graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw haar weer kunnen laten stralen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om binnen te wandelen in onze zaak, zodat u persoonlijk advies van onze medewerkers kunt krijgen.