De Kleine Media

Uitgeverij

Maak voordelig en makkelijk reclame met goedkope petjes

februari 2020

Reclame maken kun je op verschillende manieren aanpakken. Hierbij is het altijd zaak om een balans te bewaren tussen de kosten en de potentiƫle opbrengst. Als je immers 1000 euro investeert, maar daar klanten voor terugkrijgt die gezamenlijk 2000 euro in jouw zaak investeren, dan is het een goede investering geweest. Maar als je ook 500 had kunnen investeren met een resulterende opbrengst van 4000 euro, dan had je toch beter voor de optie van 500 euro kunnen kiezen. Daarom is het vaak handig om te kiezen voor goedkope opties. Zo kun je heel veel dure petjes bedrukken van uitstekende kwaliteit, maar als het je doel is om op 1 dag snel reclame te maken, dan kun je net zo goed kiezen voor goedkope petjes. Deze kun je bestellen bij dereklameshop.nl. Doordat je te maken hebt met goedkope petjes, kun je er ook meer bedrukken. Dat is ook weer een afweging die je moet maken. Als je een budget van 1000 euro hebt, dan kun je 500 petjes van 2 euro bedrukken, maar je kunt er 1000 bedrukken als de petjes 1 euro per stuk kosten. De goedkope petjes vergroten je bereik met 50%. Als het er omgaat om in korte tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken en om een locatie te overspoelen met jouw bedrijfsnaam, dan zijn de goedkope petjes verreweg de beste optie. Deze kun je dan ook makkelijk gratis uitdelen. Dat was immers ook de strategie van Unox tijdens de Elfstedentocht van 1997. Dat is inmiddels alweer 23 jaar geleden, maar de Oranje Unox mutsen zijn nog altijd aanwezig in de het collectieve geheugen van de toen levende generaties. De kans is klein dat er ooit nog een Elfstedentocht zal plaatsvinden, maar je kunt goedkope petjes uiteraard op tal van verschillende evenementen uitdelen. Het is in ieder geval belangrijk dat je de goedkope petjes voorziet van de juiste reclameboodschap. Dat kan een slogan zijn, maar het kan ook simpelweg de naam van je bedrijf zijn. Wat het ook is, het is belangrijk dat de tekst op een goede en zichtbare manier op de petjes wordt gedrukt. Daarom ben je bij dereklameshop.nl aan het goede adres. Je kunt hier namelijk verschillende reclame artikelen bestellen en deze kun je dan ook stuk voor stuk laten bedrukken. Dat geldt dus ook voor de goedkope petjes. Als je meerdere petjes bestelt, dan valt de prijs al snel onder de euro. Voor prijzen van 62 cent heb je al meerdere goedkope petjes die je onder een mensenmassa kunt verspreiden. Mocht je dus binnenkort de gelegenheid hebben op flink reclame te maken, dan kun je de middelen bestellen bij de site van dereklameshop.nl

Goedkope petjes en heel veel meer vind je op dereklameshop.nl

Als je op zoek bent naar reclame artikelen, dan ben je bij deze webwinkel aan het juiste adres. Naast de genoemde petjes of caps, kun je bij deze Maak voordelig en makkelijk reclame met goedkope petjeswinkel ook terecht voor vele andere reclameartikelen en relatiegeschenken zoals: 

  • Schrijfwaren
  • Sleutelhangers
  • Zonnebrillen

Neem contact op via de chat

Mocht je vragen hebben over 1 van de producten, dan kun je op de site via de chat gemakkelijk even snel contact opnemen.