De Kleine Media

Uitgeverij

Laat u knippen door de kapper in Maasland!

augustus 2018

Laat u knippen door de kapper in Maasland!Toe aan een nieuw kapsel? Kom dan naar de kapper in Maasland en laat een van onze experts u een prachtig kapsel aanmeten. Wij weten precies wat u het beste zal staan en onze mensen zullen altijd hun best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Als kapper in Maasland hebben wij al heel veel mensen mogen helpen en zij waren allemaal uitermate tevreden over de nieuwe look die wij hen hebben kunnen bezorgen. Wij heten u daarom ook van harte welkom om een keer bij ons langs te komen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan namelijk altijd klaar voor nieuwe klanten en wij adviseren u ook graag over welk kapsel u het beste zou staan, mocht u behoefte hebben aan een nieuwe coupe. Wij hebben in onze salon genoeg inspiratiemateriaal liggen en uiteraard kunnen onze mensen u ook vertellen wat het beste bij de vorm van uw gezicht zou passen. Ook wanneer u uw vertrouwde kapsel graag even bij wilt laten werken, bent u uiteraard van harte welkom bij ons als kapper in Maasland. Wanneer u geen zin heeft om te moeten wachten, raden wij u aan om even een afspraak bij ons in te plannen zodat wij u meteen kunnen helpen wanneer u bij ons de zaak binnenloopt. Mocht u liever zonder afspraak willen werken, dan kunt u ook altijd een keertje bij ons naar binnen wippen maar dan is er een kans dat u even moet wachten totdat u aan de beurt bent. U hoeft zich echter niet te vervelen want wij hebben allerlei interessante bladen liggen in onze zaak en die vervangen wij ook regelmatig, dus er ligt altijd wel iets wat u nog niet gelezen heeft.

Wij zijn een kapper in Maasland voor het hele gezin

Mocht u het lastig vinden om een kapper in Maasland te vinden die goed is met kinderen, dan hoeft u nu niet langer meer te zoeken. Wij kunnen namelijk heel goed met kinderen overweg en veel mensen met kinderen komen dan ook naar ons als kapper in Maasland om het hele gezin in een keer te laten knippen. De kunst is niet om kinderen goed te knippen, de kunst is om de aandacht van de kinderen vast te houden. Kinderen hebben namelijk vaak de neiging om veel te bewegen tijdens het knippen. Vandaar dat wij hen als kapper in Maasland voldoende afleiding zullen geven zodat zij stil blijven zitten. Zo heeft uw kind een heel goede tijd en wij knippen ondertussen zijn of haar haar. U zult zien dat uw kind het heel leuk zal vinden om naar ons als kapper in Maasland te gaan wanneer hij of zij eenmaal bij ons geweest is. Maak daarom vandaag nog een afspraak wanneer u met het hele gezin wilt komen. Wij hebben altijd wel ergens een gaatje in onze agenda om u te helpen. Bij ’t Haarlokkertje hoeft u nooit lang te wachten om geholpen te worden.

Wij verkopen ook goede haarverzorgingsproducten

Weet u niet hoe u uw haar het beste kunt verzorgen? Dan kunt u bij onze mensen advies inwinnen over welke producten geschikt zijn voor uw haar. Kortom, bij ons kunt u:

  • een nieuw kapsel laten aanmeten
  • uw huidige kapsel laten bijwerken
  • met het hele gezin langskomen
  • informatie en de juiste producten inwinnen over / voor goede haarverzorging

Wij hopen u snel een keer in onze zaak te mogen verwelkomen. Kijk even op onze site voor meer informatie. Het adres van onze pagina is Kapsalon-Vlaardingen.nl.