Uitgeverij

Laat je verassen met heerlijke tapas in Venlo

Laat je verassen met heerlijke tapas in Venlo

Uit eten gaan is altijd gezellig en het is één van de meest gebezigde activiteiten onder de Nederlanders. Even een hapje buiten de deur eten is gemakkelijk te doen en het geeft je het idee dat je toch iets onderneemt in plaats van dat je weer een avond voor de buis blijft hangen. Maar het is niet altijd even eenvoudig om een restaurant uit te zoeken. Dat heeft twee redenen. Allereerst heb je enorm veel keuze. Je kunt eten proeven uit alle streken van de wereld. Vervolgens heb je per optie ook weer allerlei opties. Als je chinees wilt eten, dan zijn er genoeg restaurants waar je uit kunt kiezen. Zelfs een puntzak met patat vergt vaak al enige inspanning. Als je eenmaal de beste restaurants hebt gevonden, dan treedt er al snel een ander probleem op. Op den duur heb je alles op de kaart wel zo’n beetje gehad en zodra je merkt dat je helemaal op je wenken wordt bediend, omdat men precies weet wat je wilt, dan is het tijd om iets anders te gaan zoeken. Het is daarom verstandig om gewoon eens iets anders te proberen. Zo houdt je het uit eten gaan spannend en interessant. Als je elke week naar dezelfde plek gaat, dan wordt het al snel een gewoonte en dan is het eigenlijk al niet meer speciaal. In die zin is het ook verstandig om niet te vaak uit eten te gaan. Mocht je in Venlo wonen of in de buurt van deze stad, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor tapas in Venlo. Tapas is een typisch Spaans fenomeen waarbij je veel kleine hapjes krijgt gereserveerd. Als je gewend bent aan 1 bord met een stuk vlees en een paar frietjes, dan is dat natuurlijk een hele verandering. Niet iedereen houdt ervan, maar dat komt vaak ook omdat je zo vast zit aan je gewoontes. Tapas in Venlo is juist erg verfrissend, want je kunt zo veel verschillende smaken proeven tijdens één avondje eten. Vaak moet je immers een keuze maken voor één gerecht waardoor je alle andere opties dus wel moet elimineren. Als je kiest voor de biefstuk, dan kun je niet ook kiezen voor de vis. Met tapas heb je dat probleem niet, want je kunt van alles door elkaar eten vanwege de kleine porties en hapjes. Daarnaast is tapas in Venlo ook een hele gezellig optie, juist omdat je het vaak langer kunt laten duren. Als je 1 bord eten krijgt, dan is het een kwestie van je bord leeg eten en dan ben je klaar. Met tapas eet je even wat lekkers, daarna wacht je op de volgende ronde en kun je gezellig verder converseren. Tapas in Venlo is dan ook een prima optie met een groepje mensen.

Kom gezellig tapas in Venlo eten bij Tante Toer

Mocht je op zoek zijn naar tapas in Venlo, dan kun je terecht bij het kleine en gezellige restaurant Tante Toer. Hier kun je in een gemoedelijke ongedwongen sfeer nieten van de tapas in Venlo. Maar je kunt hier niet alleen maar terecht voor tapas in Venlo. Je kunt ook de lekkerste gerechten van de kaart bestellen zoals:

  • Rib-eye
  • Burritos
  • Pollo Marsala

Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende vegetarische gerechten, dus al met al is het een prima restaurant om even lekker te eten.

Reserveer via de site

Wil je komen eten bij Tante Toer, dan is het altijd verstandig om te reserveren. Het restaurant is klein, dus ze zitten zomaar vol. Via het telefoonnummer dat je kunt vinden op de site, kun je makkelijk een tafeltje reserveren.

Lees meer…