De Kleine Media

Uitgeverij

Kunt u wel een cursus zelfvertrouwen gebruiken?

juni 2020

Ik heb mijn hele leven al last van een groot gebrek aan zelfvertrouwen. Ik vind het altijd heel moeilijk om voor mijzelf op te komen, ondanks dat mensen denken dat ik niet over mij heen laat lopen. Ik vind het heel moeilijk om mijn grenzen aan te geven en ik laat daarom vaak over mij heen lopen en dat maakt mij vaak heel moe. Ik heb daarom besloten dat ik graag een cursus zelfvertrouwen wilde gaan volgen omdat ik het idee had dat ik daar heel veel aan zou kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goede cursus zelfvertrouwen wilde gaan volgen. Ik heb namelijk gemerkt dat er heel veel mensen te vinden zijn die zichzelf een soort coach hebben genoemd en die eigenlijk helemaal niet goed kunnen coachen. Met zo’n persoon wilde ik dus niet in zee gaan wanneer ik een cursus zelfvertrouwen wilde gaan volgen en daarom ben ik gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik echt een goede cursus zelfvertrouwen wilde gaan volgen. Ik ben toen op het internet gaan zoeken waar andere mensen een goede cursus zelfvertrouwen hadden gevolgd en ik heb gezien dat de meeste mensen heel positief schreven over de site van assertief.nl. Deze site maakte meteen een goede indruk op mij en ik heb daarom ook meteen gekeken of ik al op korte termijn een cursus zelfvertrouwen kon gaan volgen. Ik had namelijk niet veel zin om heel lang te moeten wachten totdat ik aan de slag kon gaan. Ik heb toen gezien dat ik hier al heel snel aan de slag kon gaan en dat was heel  prettig om te merken. Ik heb daarom ook niet lang gewacht met mijzelf aanmelden voor deze cursus zelfvertrouwen en ik was blij om te horen dat ik hier ook niet heel veel voor hoefde te betalen. Het geld groeit mij namelijk niet op mijn rug en daarom was het fijn om te zien dat ik hier voor een goede prijs een inhoudelijke cursus zelfvertrouwen kon volgen. Ik had veel zin om te beginnen want ik wilde graag aan mijzelf gaan werken. 

Deze cursus zelfvertrouwen heeft mij veel opgeleverd

Ik heb de cursus zelfvertrouwen inmiddels achter de rug en ik moet u zeggen dat ik niet had verwacht dat het mij zoveel zou opleveren. Ik heb gemerkt dat ik heel veel geleerd heb tijdens deze cursus zelfvertrouwen. Het mooie is dat ik niet alleen maar inzicht heb opgedaan, maar dat ik nu ook veel beter weet wat ik moet doen om voor mijzelf op te komen. Ik had daarom deze cursus zelfvertrouwen ook heel veel eerder moeten gaan volgen. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over deze cursus zelfvertrouwen, dan kunt u het beste een keer:

  • Naar de site assertief.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u ook in de leer kunt gaan 

Ik ben blij dat ik nu veel steviger in mijn schoenen sta. Ik kan daarom iedereen deze cursus aanraden. U kunt er alleen maar beter van worden.