Uitgeverij

Klantenservice Telfort

Klantenservice Telfort

Telfort Klantenservice | via telefoonnummer 0900-0700

Of jij nu een provider zoekt voor je telefonie, voor je televisie of voor je internet, je kunt hiervoor gewoon bij één bedrijf terecht en dat merk je zodra je belt met de klantenservice van Telfort. Zij zijn een van de spelers op deze markt die in Nederland eigenlijk het totaalplaatje kunnen leveren op het gebied van telecom. Of je nu voor je vaste telefoon een abonnement zoekt of voor je mobiel, zij bieden het allebei. En ook internet en televisie hebben ze al weer heel wat jaren in hun pakket met diensten opgenomen. De medewerkers van de klantenservice van Telfort vertellen jou graag meer over de diverse producten die zij te bieden hebben. Voordat je een contract afsluit, is het immers altijd belangrijk dat jij je eerst goed laat informeren. Uiteraard kun jij op hun website ook zelf al heel veel info vinden over de verschillende producten die zij bieden en de verschillende abonnementsvormen die er zijn. Desondanks kan het toch zijn dat iets je nog niet helemaal duidelijk is of dat je graag iets meer wilt weten voordat je daadwerkelijk het contract met hen afsluit. En dat is helemaal prima, daar zijn de medewerkers van de klantenservice van Telfort immers ook voor.

Zakelijke klantenservice Telfort

Niet alleen voor consumenten heeft dit telecombedrijf veel verschillende opties te bieden, ook op de zakelijke markt zijn zij actief. Een speciaal gedeelte van de klantenservice van Telfort is ingericht op het beantwoorden van vragen met betrekking tot ondernemers die gebruik willen maken van hun diensten. Heb jij een eigen bedrijf en vraag jij je af of het voor jou raadzaam is om bij hen een contract af te sluiten, dan doe je er natuurlijk altijd goed aan om eerst eens op hun website een kijkje te nemen. Hier kun je altijd al de nodige informatie vinden en zo hoef je niet meteen de klantenservice van Telfort te benaderen. Maar het kan natuurlijk zijn dat dan nog niet alles duidelijk is, dat je wilt weten hoe de tarieven voor jouw bedrijf uit zouden pakken. Als je een specifieke vraag hebt wat betreft tarieven of voordelige pakketten voor jouw onderneming, dan doe je er goed aan om even contact op te nemen met de zakelijke klantenservice van Telfort. Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die er zijn voor jouw bedrijf.

Bellen met Telfort

Als je contact op wilt nemen met de klantenservice van Telfort, dan kun je dit natuurlijk op verschillende manieren doen. De snelste manier om een antwoord op jouw vraag te krijgen, is echter gewoon even met hen bellen. Belangrijk is dan wel dat je het goede telefoonnummer kiest, zij hebben namelijk aparte nummers voor:

  • mensen die nog geen klant zijn maar dit wel willen worden
  • zakelijke klanten
  • vragen met betrekking tot glasvezel
  • het maken van een afspraak met een monteur

En naast deze vier nummers voor specifieke groepen mensen, hebben zij ook nog een algemeen telefoonnummer. Wil jij weten welk nummer jij nu moet bellen, dan moet je gewoon even op de webpagina van De Klantenservice kijken. Zij hebben van onder meer de klantenservice van Telfort alle contactgegevens op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk kunt achterhalen hoe jij hen nu het best kunt bereiken. Fijn is ook dat zij het keuzemenu helemaal uitgeschreven hebben. Het kost altijd veel tijd om dit af te luisteren en aan het eind ben je de eerste opties al weer vergeten. Doordat zij dit uitgeschreven hebben, kun je vooraf al zien welk nummer jij moet kiezen. Het bellen naar de klantenservice van Telfort wordt zo echt een stuk gemakkelijker! Lees meer…