Uitgeverij

Kies voor bbq catering in Rotterdam

Kies voor bbq catering in Rotterdam

Binnen de familie hebben wij het grootste huis en een flinke tuin. Bij de verjaardagen in de zomer wordt er daaro eigenlijk altijd voor gekozen om deze gezamenlijk bij ons te vieren. Dit vinden we natuurlijk hartstikke leuk, maar het is toch altijd wel weer even zoeken naar de beste manier om iedereen te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. In het begin probeerden we dit op te lossen door iedereen wat mee te laten brengen, maar dit liep niet altijd even gesmeerd. Zo is het een aantal keer gebeurd dat we een heleboel van het een hadden, maar dan maar heel weinig van een ander product of gerecht. Dat is natuurlijk niet wat je wilt op een feest, want mensen worden hier toch niet zo heel erg blij van. We zijn daarom voor het afgelopen jaar op zoek gegaan naar een cateraar die dit voor iedereen goed kon regelen. En zo kwamen we terecht op de website van Cateringservice De Gelegenheid.

  • Barbecue
  • Lunchbroodjes
  • Koud en warm buffet

Bij dit bedrijf zit je zeker goed als het aankomt op het regelen van de catering. Het is hier zelfs mogelijk om al het materiaal en de aankleding van je feest te regelen. We konden op zich zelf wel de aankleding van het feest verzorgen (hier hadden we op zich niet zo heel erg veel voor nodig), maar qua materiaal is het toch wel reuze handig om dit direct met de bbq catering in Rotterdam.

De lekkerste bbq catering in Rotterdam

Als je kiest voor de bbq catering in Rotterdam, dan wil je natuurlijk ook een goede barbecue hebben en dat is dan ook wat ze aanleveren bij Cateringservice De Gelegenheid. Je kunt er zelfs voor kiezen om een chef erbij te krijgen die het vlees voor je bereidt en serveert. Het is natuurlijk helemaal niets als je dit allemaal zelf moet doen en het vervolgens nog aan laat branden ook! Toen we bij Cateringservice De Gelegenheid aan het kijken waren wat ze allemaal voor ons feest konden doen, kwamen we al snel uit op de bbq catering in Rotterdam. We wisten dus al snel dat dit precies was waar we naar op zoek waren. We deden er net iets langer over om te besluiten wat we nog meer wilden op dit gebied. Wilden we inderdaad de chef erbij krijgen of wilden we dit liever zelf doen? Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om het toch zelf te doen. De mannen in onze families vinden het veel te leuk om achter de bbq te kruipen.

Het heerlijkste vlees

Ik ben er nog steeds niet helemaal uit hoe het kan maar het vlees van deze cateringservice is zoveel lekkerder dan wanneer je zelf het vlees bij de slager of de supermarkt koopt. Ik heb geen idee hoe ze dit voor elkaar krijgen, maar de kwaliteit van de bbq catering in Rotterdam van dit bedrijf is absoluut fantastisch. Ondanks dat de mannen het geweldig vonden om achter de zeer professionele barbecue plaats te nemen, hebben we inmiddels wel al besloten dat we het volgend jaar heel erg graag met een chef willen proberen. Want we zijn toch wel heel erg benieuwd hoe het vlees er dan vandaan komt! Dit moet echt nog beter zijn en dat kunnen we natuurlijk niet gemist hebben. Als jij op zoek bent naar een cateringbedrijf in de buurt van Rotterdam, dan is dit absoluut de plek waar je zijn moet! Kijk vandaag nog op de website voor meer informatie over de bbq catering in Rotterdam.