Uitgeverij

Kies voor avontuur, kies voor een rondreis door Indonesië op maat

Kies voor avontuur, kies voor een rondreis door Indonesië op maat

Als je er even helemaal tussen uit wilt, dan is het verstandig om niet te kiezen voor een standaard vakantie. Mensen hebben de neiging om zich snel te nestelen in de bekende routine. Daar is het veilig en daar is het comfortabel. Hier komt het idee van de comfort zone vandaan. Nieuwe ervaringen zijn spannend, zijn soms eng en leveren veel spanningsgevoelens op. Sommige mensen vinden dat heerlijk, maar andere mensen vind dat maar niets. Deze laatste groep mensen blijft dan ook liever veilig hangen in de comfortzone. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee, want er is niemand die jou wijs kan maken dat het leven buiten de comfort zone beter is. Sterker nog, vaak huppelen we van comfort zone naar comfort zone, want de mens is een gewenningsdier. Dus de nieuwe, enge en spannende situatie wordt vanzelf weer een nieuwe comfort zone. In die zin bestaat er niets buiten ons eigen comfortabele gevoel. Die spannende gevoelens zijn altijd tijdelijk. Maar dat gezegd hebbende zijn er wel bepaalde onderliggende gevoelens die mensen motiveren om op vakantie te gaan. En als je een drang hebt naar een doorbreking van de routine en als je een lust voor avontuur voelt in je onderbuik, dan moet je niet naar Ibiza gaan. Je kunt dan beter een rondreis door Indonesië op maat plannen. Indonesië is namelijk een land met enorm veel bezienswaardigheden, een andere cultuur, andere mensen en natuuromgevingen zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Al je zintuigen zullen geactiveerd raken als je kiest voor een rondreis door Indonesië op maat. Je weet niet wat je ziet en dus word je lekker uit je vertrouwde omgeving getrokken. Je geest zal weer helemaal geactiveerd raken met nieuwe indrukken en avontuur. Het betreft een rondreis door Indonesië op maat, dus dat betekent dat je zelf kunt bepalen wat je gaat bekijken en wat niet. Indonesië is enorm groot met vele verschillende eilanden. Je kunt dus nooit alles tijdens één rondreis bekijken. Je moet prioriteiten stellen en het is fijn dat je die prioriteiten zelf kunt aangeven. Vervolgens kun je met behulp van professionele begeleiding de rondreis door Indonesië op maat samenstellen. Dat betekent dat je niet helemaal uit je comfort zone wordt getrokken en zomaar in de wildernis wordt gedropt. Via dari-java.nl kun je jouw rondreis door Indonesië op maat samen met de ervaren reisleiders uitstippelen. Zij hebben korte lijnen met de locals. Je weet dus waar je moet zijn, waar je kunt eten, waar je kunt slapen, et cetera. Het is dus avontuur, maar zonder het gevaar van echt avontuur.

Een rondreis door Indonesië op maat helemaal zelf samenstellen

Jij gaat op vakantie en dat bekent dat jij ook moet kunnen bepalen wat je wel en niet gaat zien en welke streken je wel en niet gaat bezoeken. Daarom heb je bij dari-java.nl dus de optie om helemaal zelf de rondreis door Indonesië op maat samen te stellen. Vervolgens wordt alles door de professionals van dari-java.nl voor jou geregeld. Zij regelen de overnachtingen, zij onderhandelen over de prijzen met de bewoners en zij zorgen er dus voor dat jouw rondreis helemaal soepel verloopt. Je bepaalt dus zelf hoe en wat, maar hebt verder geen omkijken naar al het geregel. Dat maakt het tot een vakantie, want je bent er echt even helemaal uit, maar je ervaart verder geen regelstress.

De kenmerken van een rondreis door Indonesië op maat via dari-java.nl

Als je kiest voor een rondreis door Indonesië op maat via Dari Java, dan kun je in ieder geval rekenen op een vakantie met de volgende kenmerken:

  • Avontuurlijk
  • Betaalbaar
  • Persoonlijk