De Kleine Media

Uitgeverij

Jouw visitekaartjes printen met deze creatieve ideeën

november 2018

Een visitekaartje is het belangrijkste ding in je portefeuille om in de gedachten van potentiële klanten te blijven. Maar wat moet je op een visitekaartje zetten, alvorens je naar je online printshop ‘Print Select’ surft om jouw visitekaartjes te printen en visitekaartjes te laten drukken? Best een lastige vraag, en zeker wanneer je pas vrij recent je zaak bent opgestart. Visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken, doe je niet zonder eerst goed na te denken over het ontwerp. Misschien denk je er anders over, maar zelfs in een digitaal tijdperk is een visitekaartje een populair en noodzakelijk communicatiemiddel. Het hebben van een geweldig visitekaartje biedt legitimiteit voor jouw bedrijf, het is een snelle en eenvoudige manier om informatie uit te wisselen en kan mogelijkheden bieden om je werk te promoten. Wat je op jouw visitekaartje plaatst, is niet alleen waardevol voor jezelf maar ook voor anderen. Of je nu zelf voor het ontwerp van je visitekaartjes gaat of iemand anders, elk visitekaartje moet de basisgegevens bevatten. De gegevens zijn bijna vanzelfsprekend, maar toch zijn er heel wat kaartjes in omloop zonder de informatie die nodig is om een blijvende herinnering achter te laten. Vergelijk het met een geweldige website die maar heel erg langzaam laadt. Je gaat gewoon verder met iets anders, toch? Je visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken, doe je dus pas als de volgende essentiële elementen op jouw kaartje staan:

  • Naam en bedrijfsnaam
  • Basiscontactinformatie zoals een e-mailadres of telefoonnummer
  • Iets dat mensen vertelt wat je doet, bijvoorbeeld ontwerper, fotograaf, kunstenaar, enz.
  • Website-URL om jouw werk te laten zien

Visitekaartjes laten drukken met een afbeelding die eruit springt

Visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken, doe je met een perfect gekozen foto die jouw visitekaartje naar een hoger niveau tilt. Laat een visuele indruk achter voor je nieuwe contacten door een afbeelding te gebruiken die laat zien wat je doet of jouw werk op de kaart zet. Als het gaat om visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken, zijn afbeeldingen een populaire keuze voor fotografen en artiesten. Maar voor anderen kan het vaak wat lastiger zijn. Zoek naar een afbeelding op een klein formaat die scherp genoeg is. Een andere manier om afbeeldingen creatief te gebruiken, is door een afbeelding te kiezen die laat zien wat je doet. Misschien heb je een geweldige foto van jezelf aan het werk? De truc is gewoon om ervoor te zorgen dat de afbeelding exact laat horen wat je visueel wilt zeggen. Visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken gaat dus niet zonder heel wat nadenkwerk om eerst tot een mooi ontwerp te komen!

Online jouw visitekaartjes bestellen

Zodra je visitekaartje alle gegevens en een prachtige, veelzeggende afbeelding heeft, ben je klaar voor de volgende stap: visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken. Visitekaartjes printen en visitekaartjes laten drukken in een online printshop is voordelig en makkelijk. Wanneer je jouw visitekaartjes bestelt, moet je eerst je keuze maken tussen de volgende opties: de grootte, de vorm, het papiergewicht en de textuur en coating. Tenzij je een andere reden hebt, kies een mooie traditionele maat en vorm . Als je een visitekaart wilt dat indruk maakt wanneer je het aan iemand overhandigt, kun je overwegen om dikker dan normaal papier of mooi getextureerd papier te kiezen. Luxe visitekaartjes laten een meer duurzame impact achter en kunnen zakelijke introducties effectiever en gedenkwaardiger maken dan biivoorbeeld, visitekaartjes printen op een dun gecoat papier. Experimenteer gewoon totdat je visitekaarten een optimaal uitzicht hebben en dat kan online op printselect.nl!

Lees meer…