De Kleine Media

Uitgeverij

Isdn stopt, maar er zijn alternatieven

december 2018

Er komen veranderingen aan als het aankomt op telefonie. De isdn stopt per 2019 definitief in Wierden. Doordat isdn stopt moet er een alternatief komen. En die heeft Voicedata voor u: VoIP. Dit brengt bovendien een kostenbesparing met zich mee en biedt veel meer functionaliteit. Dat isdn stopt, hoeft dus niet gelijk het einde van de wereld te zijn. Het enige wat u hoeft te doen is overstappen naar Voicedata met behoud van uw eigen telefooncentrale. Wij helpen u tijdens het traject, zorgen ervoor dat alle aansluitingen geregeld zijn en geven de persoonlijke aandacht die u en uw bedrijf verdienen. Twijfel daarom niet en stap vandaag nog over. U kunt dan vanaf 2019 gebruik gaan maken van de hostingsdiensten van Voicedata zonder dat er een downtime van uw telefonie plaatsvindt. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van uw totaalpakket, helemaal gebaseerd op uw wensen. Lees de informatie hieronder om er achter te komen waarom een overstap naar Voicedata een goede zet is en laat u overtuigen van de specialiteiten van onze medewerkers en diensten.

Voicedata begint, waar isdn stopt

Over een paar maanden is het zo ver: isdn stopt. Daarom moet u beslissen welke overstap u maakt. Uw bedrijf of organisatie kan moeiteloos overstappen naar de voIP diensten van Voicedata, waarbij er een passende en maandelijks opzegbare oplossing voor u wordt gezocht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van telefonie vanuit de cloud. Hierdoor zijn alle lijnen en alle telefooncentrale functionaliteiten inbegrepen in een prijs per werkplek per maand. U komt daardoor nooit voor onverwachte kosten te staan. Dit zijn voor u de voordelen als u overstapt wanneer isdn stopt:

  • Online beheer van uw telefonie
  • Er is geen sprake van een servicecontract
  • Gratis service
  • De meest up-to-date en uitgebreide telefooncentrale
  • Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar
  • Wij kunnen op iedere locatie onze diensten voor u aanbieden

Doordat wij al jarenlang leverancier zijn van hosted telefoniediensten, weten wij als geen ander hoe de ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn. Daardoor kunnen we u eenvoudig over laten stappen naar Voicedata zodra isdn stopt. Daarnaast is er geen downtime, blijven de bestaande nummers behouden en wordt het isdn pakket automatisch opgezegd bij de overstap. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u doorgaan met de dagelijkse bezigheden binnen het bedrijf.

Een tevreden klant staat centraal

Bij Voicedata draait alles om een tevreden klant. Wij zijn al sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt. Vanaf het eerste moment richtten wij ons op VoIP, met andere woorden bellen via het internet. Hiermee zijn wij een van de oudste spelers op de telefoniemarkt die volledig op VoIP gericht is. U kiest voor ons vanwege onze ervaring, betrouwbaarheid en professionaliteit. Daarnaast bieden wij totaalpakketten aan die volledig aansluiten op uw wensen. U staat centraal, of u nou een nieuwe klant bent in de zakelijke telefonie of de overstap maakt wanneer isdn stopt. U kunt met al uw vragen altijd bij ons terecht. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen op voicedata.nl of uw telefoonnummer achterlaten op dezelfde website. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om u te woord te staan. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch of per email contact opnemen. Onze medewerkers zijn erin gespecialiseerd om gedegen advies te geven en kunnen u helpen bij alle vragen of twijfels. Wij snappen dat een overstap lastig is als isdn stopt en dat u er zeker van wilt zijn dat u bij de juiste persoon terecht komt. Daarom zullen wij alle tijd voor u nemen bij uw zoektocht naar een nieuwe host.