De Kleine Media

Uitgeverij

Is uw woning toe aan een woning apk?

juni 2019

Wij hebben besloten dat wij niet meer gaan verhuizen. Wij hadden dit idee al heel lang, maar wij konden maar nooit een woning vinden die ons ook echt aansprak. Vandaar dat wij gekeken hebben naar de mogelijkheid om onze eigen woning op te knappen. Wij hebben namelijk een oude woning en wij meenden dat het heel duur zou worden om deze op te knappen, maar wij hadden eigenlijk geen idee waarom wij dat dachten. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een plan van aanpak konden maken en wij hebben daarom besloten om eerst eens een woning apk te laten uitvoeren. Dit fenomeen kenden wij op dat moment maar nauwelijks, maar wij werden er door een kennis van ons op gewezen dat het uitvoeren van een woning apk heel interessant kon zijn. Hij had namelijk ook net een woning apk uitgevoerd en door zo’n woning apk kun je achterhalen of je woning het ├╝berhaupt nog waard is om een grote verbouwing te ondergaan. Wij vonden dit een interessant idee en wij hebben daarom gekeken of wij meer over een woning apk konden vinden. Waar lette men bijvoorbeeld op wanneer men een woning apk voor je ging uitvoeren. Ook was het niet onbelangrijk om te weten wie een woning apk voor ons zou kunnen uitvoeren. Wij hebben daarom gezocht naar een bedrijf dat ons van dienst zou kunnen zijn en op die manier kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van nta8025.nl. Deze mensen hebben een site gemaakt waar je heel veel informatie kunt vinden over de woning apk. Wij hebben deze pagina daarom ook met heel veel interesse bekeken en het was ons toen al snel duidelijk dat wij deze mensen moesten inschakelen wanneer wij graag spijkers met koppen wilden slaan. Wij vonden het heel prettig om te merken dat het uitvoeren van een dergelijke keuring van je woning helemaal niet duur hoefde te zijn. Genoeg reden dus voor ons om een keer contact met deze mensen op te nemen om te horen of zij ons ook van dienst konden zijn. Dat bleek het geval te zijn en een week later hadden wij al een specialist bij ons in de woning staan. 

Een woning apk zou iedereen moeten uitvoeren 

Wanneer je een woning apk laat uitvoeren, krijg je in een mum van tijd in beeld wat de staat van je woning is. Wij hebben de specialist alles van ons huis laten zien en hij heeft toen gezien dat ons huis aan het verzakken was. Dat hadden wij zelf nooit kunnen constateren in dit stadium. Hij vertelde ons dat wij dit echter eenvoudig konden laten oplossen. 

Onze woning kan weer lang mee

Wij weten nu wat wij moeten doen om onze woning weer lang mee te kunnen laten gaan en de kosten van dit alles vallen heel erg mee. Kortom:

  • Het is ons heel goed bevallen om onze woning te laten keuren
  • Wij weten nu precies hoe wij onze woning weer in optimale staat kunnen krijgen 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site nta8025.