De Kleine Media

Uitgeverij

Interieurarchitect Utrecht

september 2018

Wil jij er zeker van zijn dat jouw huis in het midden van het land er prachtig uit komt te zien? Dan is het inschakelen van een interieurarchitect uit Utrecht echt een heel goed idee! Veel mensen staan er niet bij stil dat dit een mogelijkheid is. Dit heeft verschillende redenen. In de eerste plaats is het vaak zo dat zij niemand kennen die zijn of haar woning op deze manier heeft laten inrichten en dan laat je dit zelf vaak ook niet zo snel doen. Onbekend maakt immers onbemind. Een andere reden is dat mensen vaak denken dat het inschakelen van een interieurarchitect in Utrecht echt heel erg duur is, dat dit alleen is weggelegd voor de ‘rich and the famous’. Dat beeld heerst ook al snel als je dit beroep enkel kent van de televisie, waar het inderdaad de sterren zijn die dergelijke professionals inschakelen. Maar wist je dat het helemaal niet zo heel erg duur hoeft te zijn? Als je bijvoorbeeld kiest voor Kroneman Interieurs, interieurarchitect te Utrecht, dan spreek je vooraf, in een vrijblijvend en gratis gesprek, een vast tarief af voor het hele proces. Zo weet je meteen wat je totaalkosten zullen zijn en je zult zien dat dit heel goed betaalbaar is.

Proces van interieurarchitect Utrecht

Als je nog nooit een interieurarchitect in Utrecht of waar dan ook ingehuurd hebt, dan heb je waarschijnlijk geen idee wat je van het hele proces kunt verwachten. Dit ligt natuurlijk ook bij iedere specialist op dit vakgebied weer wat anders, maar bij Kroneman Interieurs hebben ze het duidelijk omschreven op hun website Binnenhuisarchitect-Utrecht.nl. Het begint allemaal met een vrijblijvend gesprek, waarin wensen en mogelijkheden besproken worden. Als je besluit met hen verder te willen gaan, dan zal deze interieurarchitect uit Utrecht twee verschillende schetsontwerpen maken van de betreffende ruimte en deze vervolgens met je bespreken. Wat spreekt wel aan en wat niet? Op basis hiervan kunnen ze een volgend ontwerp gaan maken en dat gebeurt dan in 3D. Zo krijg je een nog beter beeld van het uiteindelijke plaatje. Eventueel kunnen er dan nog wat wijzigingen aangebracht worden. Na goedkeuring van het ontwerp, gaan zij aan de slag en zij zorgen ook zelf voor de uiteindelijke oplevering. Om dit alles goed te laten verlopen, is het belangrijk dat jij van tevoren al nadenkt over een aantal zaken, zodat je goed voorbereid bij deze interieurarchitect in Utrecht aankomt.

Wensen en voorkeuren

Over wat voor zaken moet je nu nadenken? De interieurarchitect te Utrecht zal het volgende van jou willen weten:

  • wat is het doel van de ruimte?
  • op welke manier wil jij de ruimte gaan gebruiken?
  • wat vind jij zelf mooi en wat absoluut niet?

Ter inspiratie kun je wat woonwinkels bezoeken of wat tijdschriften en magazines doorbladeren. En ook op internet kun je natuurlijk heel wat leuke ideeën tegenkomen. Als jij zelf al een beeld hebt van je wensen, maakt dit het ontwerpen gemakkelijker voor de interieurarchitect uit Utrecht. Er is dan immers een leidraad, alhoewel de specialist ook altijd zal kijken naar hoe dit bij de sfeer van de woning past en of en hoe dit het beste met elkaar te combineren valt. In sommige huizen zal het zo zijn dat er meubels op maat gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld omdat je een perfect passende bedombouw wilt of een kast onder de trap. Kroneman Interieurs werkt hiervoor samen met een meubelmaker, zodat je tegen een scherp tarief een meubel op maat kunt krijgen! Zoek jij een goede interieurarchitect in Utrecht? Dan is dit architectenbureau dus zeker een uitstekende keus! Lees meer…